11.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSportCarmen Dan, despre locul în care s-ar afla Sebastian Ghiță: Poliția Română...

Carmen Dan, despre locul în care s-ar afla Sebastian Ghiță: Poliția Română face demersuri pentru identificarea și verificarea tuturor locațiilor în care ar putea să se găsească

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat că Poliția Română are alocat un număr mare de resurse pentru a identifica și a verifica locurile în care ar putea să se afle fostul deputat Sebastian Ghiță, dipărut de aproximativ două luni și jumătate, arată Agerpres.

Întrebată de jurnaliști dacă știe unde se află Sebastian Ghiță, Carmen Dan a declarat că, “dacă ar ști, aș anunța, bineînțeles, organele competente.”

Nu ar putea ministrul de Interne să știe unde se află Sebastian Ghiță pentru că, dacă ar ști, aș anunța, bineînțeles, organele competente. Ce am spus și repet și cu această ocazie este că Poliția Română face demersuri susținute și are alocat un număr mare de resurse pentru identificarea și verificarea tuturor locațiilor în care ar putea să se găsească, atât pe teritoriul național, cât și în afară. (…) Aceste cercetări, verificări se fac sub îndrumarea atentă și strictă a procurorului de caz”, a afirmat Carmen Dan, după o întâlnire cu membrii Comisiei de apărare din Senat pe tema priorităților legislative ale ministerului în anul 2017.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă