5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportBorbely a venit la Guvern direct de la aeroport, pentru o discuţie...

Borbely a venit la Guvern direct de la aeroport, pentru o discuţie cu Boc

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, acuzat că ar fi beneficiat din partea unei firme de lucrări la amenajarea unui apartament în schimbul influenţei sale în atribuirea unor contracte, a venit la Palatul Victoria, pentru o discuţie cu premierul Emil Boc.

Surse oficiale au declarat agenţiei Mediafax că ministrul a venit la discuţia cu Boc direct de la aeroport, după vizita efectuată în Polonia.

Borbely nu a participat la şedinţa de miercuri dimineaţa a Guvernului, el aflându-se la acel moment în Polonia, la Sopot, la Consiliul Informal de Mediu.

Procurorii DNA au efectuat, miercuri dimineaţa, o percheziţie într-un imobil care ar aparţine unei rude a ministrului Laszlo Borbely, în dosarul în care se fac cercetări privind un presupus trafic de influenţă privind atribuirea unor contracte de lucrări ale Administraţiei Naţionale “Apele Române” către o firmă din Negreşti Oaş.

Ministrul Mediului Laszlo Borbely ar fi beneficiat de lucrări de 20.000 de euro pentru amenajarea acestui apartament, în schimbul influenţei sale în atribuirea contractelor.

Această firmă, pe care ministrul Mediului ar fi favorizat-o, conform DNA, Lescaci Com SRL, a primit în ultimii patru ani 37 de lucrări publice, 34 dintre ele de la “Apele Române”, în valoare de peste 310 de milioane de lei, 18 în timpul mandatului demnitarului.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă