22.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSportBogdan Oprea a demisionat

Bogdan Oprea a demisionat

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, şi-a depus demisia din funcţia de consilier de stat şi coordonator al Departamentului de Comunicare Publică din Administraţia Prezidenţială, el urmând să lucreze la campania lui Băsescu pentru referendumul din 29 iulie.

“Mi-am depus începând de azi demisia din funcţie. Voi lucra la campania pentru referendum a preşedintelui Băsescu”, a declarat Bogdan Oprea, pentru MEDIAFAX.

Oprea preluase funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Băsescu pe 15 mai, după ce predecesorul său, Valeriu Turcan, a demisionat în luna februarie.

De asemenea, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, care se ocupa de Departamentul de Analiză Politică de la Palatul Cotroceni, a fost eliberat din funcţie începând de luni, 9 iulie, potrivit unui decret semnat vineri de preşedintele Traian Băsescu, publicat luni seară în Monitorul Oficial.

Lăzăroiu, numit în funcţie la Cotroceni pe 14 iunie, a precizat marţi, pe Facebook, că el a solicitat eliberarea din funcţie pentru că nu putea fi consilierul preşedintelui interimar Crin Antonescu. “Am cerut eliberarea din funcţie. Nu cred că pot fi consilierul lui Crin Antonescu. Sper că sunteţi de acord. Mă întorc după 29 iulie”, a postat Lăzăroiu pe Facebook.

Traian Băsescu a semnat, joi, şi decretul privind eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial începând cu 25 iulie a lui Ştefan Deaconu, care se ocupa de Departamentul Constituţional Legislativ.

Cele mai citite

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...

Un șef militar secret al Hamas a pus la cale atacul din 7 octombrie asupra Israelului

Liderul militar evaziv al Hamas, Mohammed Deif, unul dintre creatorii din spatele a ceea ce Israelul a numit momentul 11 septembrie, vorbește rar și...
Ultima oră
Pe aceeași temă