29.5 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSportBoc: Ca preşedinte al PDL sunt obligat să găsesc o soluţie care...

Boc: Ca preşedinte al PDL sunt obligat să găsesc o soluţie care să ne unească şi nu să ne dezbine

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, joi seară, în pauza şedinţei Colegiului Director, că este obligat, ca preşedinte al formaţiunii, să găsească o soluţie care să îi unească pe reprezentanţii PDL, nu să îi dezbine, potrivit Mediafax.

 

El a precizat, la insistenţele presei, că în şedinţa liderilor PDL s-a analizat rezultatul alegerilor locale.

Boc a mai spus că se discută despre posibilităţile de maximizare a scorului electoral.

“Avem variante diferite pe care le analizăm, le votăm şi luăm o decizie”, a spus Boc.

El a refuzat să precizeze care sunt variantele respective, arătând că procesul de vot este în derulare şi nu poate oferi detalii.

“Eu, ca preşedinte, sunt obligat să găsesc o soluţie care să ne unească, nu să ne dezbine. Acesta va fi obiectivul meu, să găsesc o soluţie care să ne lase uniţi, nu dezbinaţi”, a spus Boc.

Şedinţa Colegiului Director al PDL a fost întreruptă, la ora transmiterii acestei ştiri, pentru o pauză, la cinci ore de la debut.

Şedinţa Colegiului Director al PDL a fost întreruptă după ce atât varianta organizării unui congres extraordinar pentru alegerea unei noi conduceri a partidului, cât şi varianta cu alegerea unui BPN interimar cu Emil Boc preşedinte în continuare au căzut la vot, au declarat surse din PDL.

Cele mai citite

Interviu – Adrian Voican, vicepreședinte ANAT, soluții pentru atragerea turiștilor străini: ,,Să nu aibă barieră de viză, să aibă zboruri directe”

Adrian Voican, vicepreședinte ANAT, a declarat într-un interviu pentru R.L. că România ar putea să atragă mai mulți turiști străini prin faptul că ar...

Peste 30.000 de turiști sunt prezenți în acest weekend pe litoralul românesc

Peste 30.000 de turiști sunt prezenți in acest weekend pe litoralul românesc, gradul de ocupare a hotelurilor fiind de peste 60%. Secretarul general al...

Real Madrid este „Regina Europei” pentru a 15-a oară. Fanii echipei madrilene au declanșat „fiesta” la Casa de Espana din București

Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oară trofeul Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-0...
Ultima oră
Pe aceeași temă