19.2 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăSportBlaga: Când Ponta nu guvernează, inventează subterfugii

Blaga: Când Ponta nu guvernează, inventează subterfugii

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, pentru Realitatea TV, că ar fi fost utilă prezenţa pentru discuţii a premierului Victor Ponta la Congresul Partidului Popular European.

Blaga a precizat, însă, că liderii europeni nu au fost deranjaţi de decizia USL de a-şi organiza manifestaţia în aceeaşi zi cu congresul. Totuşi, preşedintele PDL a sublinia că întrunirea PPE este una extreme de importantă pentru că “aici discutăm despre cheia Europei viitoare”.

Vasile Blaga a mai precizat că liderii eurpoeni nu au fost îngrijoraţi de întâmpinarea cu manifestaţiile de care au avut parte la sosirea în Bucureşti.

“Îi îngrijorează modul în care anumite forte politice înţeleg democraţia”, a afirmat Vasile Blaga.

Mai mult, preşedintele PDL a declarat că o altă preocupare a liderilor europeni este normalizarea vieţii politice.

În privinţa unei posibile noi suspendări a preşedintelui Traian Băsescu, Blaga a afirmat că “sunt jocuri ale domnului Ponta care de fiecare data când este într-o dificultate, inventează un nou scandal”.

“Se laudă cu o singură realizare, plata taxei TVA la încasare, în rest eu nu am văzut nicio măsură care să facă bine României. (Ponta, n.red.) taie investiţii, (…) taie 20-30% din valoarea contractelor de cofinanţare iată, nu guvernează şi atunci inventează subterfugii”, a afirmat Blaga.

” Nu poţi să ai o creştere economică fără a avea investiţii”, a explicat liderul PDL.

Citeşte şi:

Blaga, despre lansarea candidaţilor USL concomintent cu Congresul PPE: Atâta îi duce capul, atâta fac

Cele mai citite

VIDEO. Fiica lui MM Stoica, îndrăgostită de un fost căpital de la FCSB. “Mie îmi plăcea de el”

Teodora Stoica, fiica lui MM Stoica (manager general al echipei de fotbal FCSB), a dezvăluit că în trecut a fost îndrăgostită de un fost...

Inteligența artificială a dat verdictul pentru meciul România – Ucraina, de la EURO 2024

EURO 2024 începe, iar România va disputa primul meci luni, 17 iunie 2024, de la ora 16:00. "Tricolorii" lui Edi Iordănescu vor înfrunta Ucraina,...

Mesaje false în numele ANAF. DOCUMENTE

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice, le este solicitată „lista entităților externe...
Ultima oră
Pe aceeași temă