25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSportBlaga avertizează că greva poliţiştilor de luni este ilegală

Blaga avertizează că greva poliţiştilor de luni este ilegală

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, atrage atenţia poliţiştilor care vor să facă grevă că vor fi traşi la răspundere, srie realitatea.net.

Nemulţumiţi de veniturile cu care au rămas după reducerile salariale, poliţiştii spun că peste câteva zile nu se vor mai ocupa decât de cazurile cele mai urgente, adică infracţiunile de omor, viol şi tâlhărie.

Ministrul Vasile Blaga recunoaşte că Poliţia se confruntă cu o criză financiară, însă spune că oamenii legii trebuie să înţeleagă situaţia.

“Am văzut ce au zis liderii. Unii nici nu cunosc statutul poliţistului. Nu pot face grevă. Ei trebuie să-şi facă meseria”, a spus Vasile Blaga.

Premierul Emil Boc se întâlneşte sâmbătă, începând cu ora 14.00, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii principalelor confederaţii sindicale, discuţiile urmând să vizeze nemulţumirile care duc la protestele de stradă programate să înceapă de luni.

Cele mai citite

VIDEO. Percheziții într-un dosar privind trafic de droguri, în Timiș

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT, pun în aplicare, astăzi, 24 de mandate de percheziţie domiciliară în judeţul...

Benjamin Netanyahu este „dezgustat” de mandatul de arestare cerut de către procurorul-şef al CPI Karim Khan

Premierul israelian Benjamin Netanyahu anunţă luni că ”respinge cu dezgust” mandate de arestare cerute de către procurorul-şef Curţii Penale Internaţionale (CPI) Karim Khan, atât...

Gazprom, pe pierdere, după 25 de ani

Guvernul de la Moscova a dat instrucţiuni Gazprom să nu plătească dividende pentru 2023, conform unui decret publicat pe site-ul companiei de stat, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă