12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalBenzema o duce pe Real Madrid la recordul unic de 1000 goluri...

Benzema o duce pe Real Madrid la recordul unic de 1000 goluri în Liga Campionilor

Francezul Karim Benzema a înscris pentru Real Madrid un gol ce i-a dus pe galactici la cota de 1000 goluri în Liga Campionilor.

Dubla lui Karim Benzema a dus Real Madrid pe primul loc în Grupa D, după ce madrilenii au rezistat unei echipe entuziaste a lui Shakhtar Donețk, miercuri seara, în etapa a 4-a, din Liga Campionilor.

Primul gol al francezului a fost și cel cu numărul 1.000 în Champios League, pentru Los Blancos.

Benzema a deschis scorul în partida pe care trupa lui Carlo Ancelotti o dispută acasă cu Șahtior Donețk, în grupa D a competiției.

A fost unul dintre cele mai simple goluri înscrise de golgheterul madrilenilor, care a trimis în plasă din apropiere, din pasa lui Vinicius junior.

Benzema atinge pentru Real Madrid borna de 1000 de goluri în Liga Campionilor

Real Madrid, prima echipă care înscrie 1000 de goluri în UEFA Champions League
Iar Real Madrid a devenit prima echipă care atinge borna de 1000 de goluri marcate în competiția pe care a dominat-o – este formația cu cele mai multe trofee cucerite, 13.

Interesant este că Benzema este cel care dăduse și golul cu numărul 1000 pentru Real Madrid în cupele europene. Se întâmpla în 2014, într-un 5-1 cu Basel, când assistul venea de la Cristiano Ronaldo, cel care are 450 de goluri pentru ”galactici”, dintre care 105 în UEFA Champions League, potrivit digisport.ro.

De altfel, portughezul este cel care atinsese bornele precedente – golul cu numărul 900 într-un meci cu Bayern în 2017, și golul 800 în 2013.

Gonzalo Higuain se laudă cu golul 700 și David Beckham cu cel de la cota 600.

În partea a doua a meciului cu Șahtior Donețk, Karim Benzema a reușit ”dubla” și i-a adus victoria lui Real Madrid, scor final 2-1.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Meci spectaculos între Jaqueline Cristian și cehoaica Barbora Krejcikova

Jaqueline Cristian, jucătoarea română de tenis, a obținut o victorie impresionantă în turneul WTA 1000 de la Madrid, asigurându-și un loc în runda a...

Peste 200 de locuri de muncă pentru români oferite de angajatorii europeni

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM) a transmis o veste îmbucurătoare pentru cei în căutare de oportunități de angajare, informând că...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă