16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportBăsescu, întrebat dacă l-a sunat Ponta: Staţi mă copii, că nu am...

Băsescu, întrebat dacă l-a sunat Ponta: Staţi mă copii, că nu am avut timp să răspund

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat de jurnalişti, marţi seară, la plecarea de la lansarea noilor modele Dacia, dacă a fost sunat de către premierul Victor Ponta. Răspunsul al fost: “Staţi măi copii, că nu am avut timp să răspund”, potrivit Mediafax.

Preşedintele a participat, marţi seară, după declaraţia de presă de la Palatul Cotroceni, la evenimentul de lansare a noilor modele Logan şi Sandero produse de Dacia Renault.

La plecarea de la eveniment, el a fost întrebat de jurnalişti dacă a fost sunat în această seară de premierul Ponta.

Băsescu a spus “Staţi măi copii, că nu am avut timp să răspund”, după care s-a urcat în maşină şi a plecat.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seară, că va avea o întâlnire cu premierul Victor Ponta, precizând că nu ştie dacă aceasta va avea loc miercuri sau joi şi că discuţiile vor fi stabilite în funcţie de programele fiecăruia.

El a spus, la finalul declaraţiei de presă de la Cotroceni, că vrea să răspundă unei întrebări care, potrivit preşedintelui, pare să preocupe presa.

“Ca să închid, o mare problemă care nu lasă presa să se odihnească – voi avea o întâlnire cu primul ministrul Victor Ponta, nu ştiu dacă mâine sau poimâine, dar am stabilit-o la discuţiile anterioare, funcţie de cum are programul fiecare o vom avea, întâlnirea”, a declarat Traian Băsescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri după amiază, la Bruxelles, că o să îl caute pe preşedinte pentru întâlnirea de miercuri legată de mandatul de reprezentare la Consiliul European.

“În drum spre aeroport, în această seară, îl voi suna pe preşedinte pentru a stabili o întâlnire în funcţie de programul domniei sale”, a spus Ponta.

Cele mai citite

Gata cu vacanța de Paște. Românii se întorc acasă

Coloane de autovehicule care se întind pe câţiva kilometri au fost observate pe principalele artere rutiere din orașul bulgăresc Ruse, situat la granița cu...

Pentagonul nu vede nicio schimbare în poziția forței nucleare strategice a Rusiei

Pentagonul nu a observat nicio schimbare în ceea ce privește dispunerea forțelor nucleare strategice ale Rusiei, în ciuda a ceea ce oficialii au numit...

Dacă țările occidentale trimit trupe pe teritoriul “fostei Ucraine”, ar însemna că declară război Rusiei, susține Medvedev

Decizia unor țări occidentale de a trimite trupe pe teritoriul "fostei Ucraine" ar echivala cu o declarație de război împotriva Rusiei, susține Dmitry Medvedev,...
Ultima oră
Pe aceeași temă