20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSocialEvenimentGata cu vacanța de Paște. Românii se întorc acasă

Gata cu vacanța de Paște. Românii se întorc acasă

Coloane de autovehicule care se întind pe câţiva kilometri au fost observate pe principalele artere rutiere din orașul bulgăresc Ruse, situat la granița cu România. Aceste coloane sunt formate în principal din sute de mașini înmatriculate în România, care se întorc în țară după ce turiștii români și-au încheiat vacanța în Bulgaria și Grecia.

Fenomenul este destul de comun în perioada vacanțelor sau în weekenduri prelungite, când mulți români aleg să călătorească în Bulgaria sau în alte țări vecine pentru a petrece timpul liber sau pentru a-și petrece concediul.

Cele mai mari două artere rutiere din orașul Ruse sunt extrem de aglomerate luni după-amiază, cu sute de mașini din România așteptând în coloană să intre în Punctul de Trecere a Frontierei Ruse-Giurgiu. Această situație este în principal generată de românii care și-au petrecut sărbătorile de Paște în Bulgaria sau Grecia și care acum, în ziua de luni, își încheie vacanța și se întorc acasă.

Nici Valea Prahovei nu scapă. Conform informațiilor furnizate de Infotrafic, polițiștii intervin activ pentru a fluidiza traficul în toate stațiunile de pe Valea Prahovei, precum și pe celelalte artere rutiere importante din întreaga țară.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă