12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleAshleigh Barty s-a căsătorit în secret cu iubitul ei Garry Kissick

Ashleigh Barty s-a căsătorit în secret cu iubitul ei Garry Kissick

Ashleigh Barty, fostul lider mondial în circuitul feminin de tenis, s-a căsătorit cu iubitul ei Garry Kissick, în cadrul unei ceremonii retrase, la care au participat familiile celor doi și apropiații.

Ashleigh Barty, 26 de ani și jucătorul de golf Garry Kissick, 31 de ani, s-au logodit în noiembrie 2021.

Cei doi s-au întâlnit la Brooklands Golf Club din Queensland în 2016, în timpul unei partide de golf, iar de atunci formează un cuplu, potrivit stirileprotv.ro.

Ce spune Ashleigh Barty despre soțul ei Gary Kissick într-un interviu acordat presei recent

Recent, într-un interviu acordat revistei Vogue, fosta mare jucătoare de tenis a vorbit despre soțul ei.

“Este extrem de răbdător cu mine, iar atunci când ne-am cunoscut nu știa prea multe despre tenis. A fost greu să îi explic cum funcționează circuitul și cât de mult trebuie să stăm despărțiți… Dar este cea mai bună persoană pe care să o ai în preajmă, în sensul că este capabil să te facă să zâmbești. Cu siguranță nu aș vrea să împart această călătorie cu nimeni altcineva”, a spus Barty.

Ashleigh Barty s-a retras din tenis în luna martie, la vârsta de 25 de ani. În cariera ei, australianca a câștigat trei trei titluri de Mare Șlem: Rolanda Garros (2019), Wimbledon (2021) și Australian Open (2022).

În total, Barty a obţinut 15 titluri la simplu şi 12 la dublu şi a câştigat 23.829.071 de dolari din tenis. Ea a adunat 121 de săptămâni în fruntea clasamentului WTA.

Ash Barty o învinge pe Danielle Collins și devine campioană la Australian Open

Ash Barty câștigă Australian Open, învingând-o pe Danielle Collins cu 6-3 și 7-6 (7-2), notează The Guardian.

Ash Barty a câștigat primul său campionat de simplu feminin la Australian Open, devenind prima jucătoare locală care a reușit această performanță în ultimii 44 de ani.

În urma victoriei, se alătură Serenei Williams ca fiind singurele jucătoare active din turul WTA care au câștigat competiții majore pe toate cele trei suprafețe.

Chiar dacă Barty a câștigat, victoria nu a fost ușoară.

Asleigh Barty, noua campioană la Australian Open 2022
Meciul a avut un început echilibrat. Ambele jucătoare au câștigat primele game-uri de serviciu, dar Barty a accelerat la 3-2, după ce a salvat o minge de break, și a câștigat pe serviciul lui Collins. Australianca s-a menținut în față și a luat primul set cu 6-2, scrie GSP.ro.

În partea a doua, Collins și-a ridicat nivelul și a profitat de ezitările lui Barty. Americanca a făcut break chiar în primul game, iar apoi s-a desprins la 5-1! Favorita publicului a revenit senzațional și a egalat la 5. Până la urmă, setul secund s-a decis în tie-break, acolo unde Barty a fost mai sigură și a câștigat fără emoții, 7-2, adjudecându-și trofeul.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă