11.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSportAntonescu lui Iliescu: Întotdeauna mi-am dorit să fiţi un pic mai la...

Antonescu lui Iliescu: Întotdeauna mi-am dorit să fiţi un pic mai la dreapta

Ceremonia de aniversare a 20 ani de la înfiinţarea Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir, a dat ocazia liderilor politici Ion Iliescu, Crin Antonescu şi Cristian Diaconescu, prezenţi la eveniment, să glumească pe seama poziţionărilor la prezidiu, “mai la stânga, sau mai la dreapta”, potrivit Newsin.

Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, a fost cel care a dat startul remarcilor în legătură cu aşezarea de la prezidiu, în condiţiile în care, la stânga sa, stătea liderul PNL Crin Antonescu. “Vă vorbeşte un om de stânga, apropos de venirea- domnului Crin Antonescu, care spunea că stă la stânga mesei şi i-am spus că nu e întâmplător”, a spus Iliescu, în timpul cuvântului său, în aplauzele asistenţei.

Liberalul i-a răspuns: “Domnului preşedinte Iliescu, întorcându-i respectuos gluma, îi spun că e bine cum stăm acum. Totodeauna mi-am dorit ca dl. Iliescu să fie un pic mai la dreapta. Avem împrejurarea că este distinsul domn preşedinte Diaconescu (n.r. Cristian Diaconescu, UNPR) ceva mai la stânga, dar sunt condiţii mobile şi reparabile”, a spus Antonescu.

Preşedintele de onoare al UNPR nu a răspuns, preferând să glumească pe seama măsurilor de reducere a salariilor luate de Guvern.”Probabil că studiile universitare nu neapărat îţi aduc imediat după finalizarea lor resursele financiare necesare, un acoperiş deasupra capului. Dar să ştiţi că din demnitatea intelectuală şi din verticalitatea dumneavoastră, ca oameni, pe care le dobândiţi, nimeni nu vă va lua vreodată 25%”, a afirmat Diaconescu.

La prezidiu, de la stânga la dreapta, erau aşezaţi, pe lângă alţii, Cristian Diaconescu (UNPR), Ecaterina Andronescu (PSD), Crin Antonescu (PNL), Ion Iliescu (PSD).

Cele mai citite

Corvinul Hunedoara a intrat în istorie cu prima Cupă a României câștigată

Corvinul Hunedoara şi Oţelul Galaţi au disputat finalei Cupei României la fotbal, miercuri seara, pe Stadionul Municipal din Sibiu. După un meci disputat care...

Robert Fico, premierul slovac, este supus unei operaţii “foarte complicate” la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica

Premierul slovac Robert Fico este supus unei operaţii "foarte complicate" la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica, după ce a fost împuşcat de cinci ori...

Românii pot avea succes la Eurovision! Trebuie doar să demonstreze că au avut părinți de același sex: Decebal și Traian

România ar putea accede din nou cu succes în viitoarele finale din cadrul concursului Eurovision, poate chiar cu șanse la trofeu. Concurenții din țara...
Ultima oră
Pe aceeași temă