27.7 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSportAntonescu: Imbecilii care îi insultă pe cetăţenii din Teleorman să ştie că...

Antonescu: Imbecilii care îi insultă pe cetăţenii din Teleorman să ştie că aceştia au opinii diverse

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a transmis, luni, un mesaj public “imbecililor” care îi insultă pe toţi cetăţenii din Teleorman şi îi prezintă ca pe o masă amorfă de oameni manipulaţi şi fără opţiuni politice, arătând că teormănenii au dovedit, la toate alegerile, că au opţiuni politice diverse, scrie Mediafax.

“Aş vrea să le transmit public imbecililor care insultă în masă toţi cetăţenii din Teleorman – prezentându-i ca pe o masă amorfă de oameni manipulaţi şi fără opţiuni politice – aş vrea să le spun că toate alegerile de orice fel au dovedit că cetăţenii din Teleorman, ca toţi ceilalţi cetăţenii României, au opinii politice diverse”, a spus Antonescu.

El a argumentat, precizând că democrat-liberalul Adriean Videanu este unul dintre cei care au pornit din Teleorman.

“În ce priveşte PD, una dintre vedetele acestui partid, domnul Videanu, a pornit din Teleorman, deci au avut nişte voturi acolo”, a spus Antonescu.

Citeşte şi:

Antonescu: Nu mă duc la Teleorman pe voturile lui Liviu Dragnea

Antonescu: Diaconu NU va CANDIDA la alegerile parlamentare

El a arătat că, deşi PSD e cel mai puternic partid din Teleorman, PNL are acolo o organizaţie foarte puternică.

“PNL are în Teleorman, de peste un deceniu, una din cele mai puternice organizaţii. PNL Teleorman s-a situat în 2004 pe locul întâi între organizaţiile liberale ca număr de primari şi ca număr de voturi”, a spus Antonescu.

Surse din USL declarau, sâmbătă, pentru Mediafax, că preşedintele PNL, Crin Antonescu, va candida la alegerile parlamentare pentru un mandat de senator într-un colegiu în judeţul Teleorman, în tandem cu Liviu Dragnea şi Marin Almăjanu, respectiv în colegiul numărul 2.

Colegiul în care va candida Crin Antonescu se suprapune cu colegiile de deputat în care vor intra în cursă Liviu Dragnea şi Marin Almăjanu la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Iniţial, preşedintele PNL se hotărâse se intre în cursa pentru un nou mandat de senator în sectorul 3 din Capitală, după ce în 2008 a obţinut mandatul de senator în sectorul 1 din Bucureşti.

Cele mai citite

RAR aduce lămuriri despre sancționarea conducătorilor auto care folosesc cauciucuri „ all season”

RAR a clarificat că informațiile vehiculate în mass-media despre sancționarea conducătorilor auto care utilizează anvelope "all season" sunt nefondate și fără suport legal. „BREAKING NEWS...

Cod galben de furtuni în 10 județe, până mâine dimineață. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă până joi dimineaţa în zece judeţe din vest.Astfel, în...

Construcție filosofică

O condiție a vieții izbutite este cunoașterea realității în care se trăiește. Împărtășesc opinia că, printre formele spiritului, filosofiei îi revine să asigure reflecția...
Ultima oră
Pe aceeași temă