16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportAntonescu:E problema Aurei Vasile dacă pleacă la UNPR, după ce şi-a rupt...

Antonescu:E problema Aurei Vasile dacă pleacă la UNPR, după ce şi-a rupt hainele în lupta cu puterea

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că plecarea Aurei Vasile la UNPR nu reprezintă un mesaj de îngrijorare pentru USL, el precizând că este problema acesteia dacă, după ce “şi-a rupt hainele” în luptă cu actuala putere, face “o tumbă” şi pleacă la UNPR, scrie Mediafax.

“Deciziile pe care aceşti oameni le iau ţin de conşiinţa lor, de obrazul lor şi de modul în care ei înţeleg viaţa politică. Dacă cineva ca doamna Aura Vasile şi-a rupt de atâtea ori, la figurat, hainele în lupta cu actuala coaliţie majoritară, face o tumbă şi merge la UNPR, este chiar problema domniei sale”, a spus Antonescu.

El a spus că USL nu are motive de îngrijorare legate de plecarea Aurei Vasile.

“Pentru USL nu sunt motive de îngrijorare pentru că doamna Aura Vasile sau orice altfel de astfel de transfug politic nu duce cu sine electoratul care aşteaptă schimbare în România. Dar este un motiv pentru USL şi pentru partidele care o compun să fie foarte atente pe cine vor propune oamenilor pentru a fi candidaţi la parlamentare atunci când sorocul alegerilor va veni”, a spus liderul liberal.

Deputatul Aura Vasile s-a înscris în UNPR. Vasile declară, potrivit unui comunicat UNPR, că a hotărât să se alăture foştilor săi colegi, “cei care au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide”, ea menţionând că rămâne pe mai departe “războinică şi dedicată cauzei” în care crede.

“Am hotărât să vin alături de foştii mei colegi, cei care au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide. Sunt un om de stânga şi împărtăşesc valorile UNPR, singurul partid care mai reprezintă astăzi stânga românească. După cum spun şi colegii mei din UNPR, nu plec din Kiseleff şi rămân mai departe aşa cum mă ştiţi, războinică şi dedicată cauzei în care cred, aceea de a-i sprijini pe oamenii care muncesc, pe pensionari şi pe tineri, pe toţi cei care au de suferit în aceste vremuri grele”, a declarat deputatul, potrivit comunicatului.

Cele mai citite

Bistrița: Un traficant de droguri este acuzat că a violat o minoră

La data de 16 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița Năsăud au dispus...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

OFICIAL. Massimiliano Allegri a fost demis de Juventus

Clubul de fotbal Juventus Torino a anunțat vineri, 17 mai 2024, demiterea antrenorului Massimiliano Allegri. Anunțul vine la doar două zile după ce echipa a...
Ultima oră
Pe aceeași temă