12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportAntonescu: Dorinţa de a avea un nou preşedinte nu e o urgenţă...

Antonescu: Dorinţa de a avea un nou preşedinte nu e o urgenţă a mea. Prioritară e guvernarea

Preşedintele PNL Crin Antonescu a afirmat marţi seară că, pentru el, ca potenţial candidat al USL la prezidenţiale, nu este “o urgenţă” înlăturarea lui Traian Băsescu de la Palatul Cotroceni, prioritare fiind guvernarea şi câştigarea alegerilor. scrie Realitatea.net.

Antonescu a asigurat, la Realitatea Tv, că, dincolo de discuţiile unor membri USL privind suspendarea, “bătălia” Uniunii, în acest moment, o reprezintă guvernarea şi alegerile locale din 10 iunie.

“În acest moment, nu ne ocupăm cu demersuri concrete pentru suspendare, ceea ce înseamnă procedură parlamentară”, a completat el.

“Dvs vorbiţi de dorinţa PNL-ului de a-l suspenda pe Traian Băsescu. Nu! Dorinţa de a avea un nou preşedinte este în egală măsură a PNL-ului cu a PSD-ului şi PC-ului, vă garantez asta. Sigur, s-a povestit că ar fi asta o urgenţă pentru mine personal, ca potenţial candidat al USL. Nu e niciun fel de urgenţă. Urgenţa pentru mine este aceeaşi ca pentru noi toţi – să ducem această guvernare, să ajungem în toamnă să facem alegeri parlamentare, să avem o majoritate parlamentară consolidată să ne facem programul (…) Nu am eu sau PNL o obsesie în legătură cu debarcarea lui Traian Băsescu, ci, aşa cum şi Victor Ponta a declarat, dorinţa e la fel de puternică şi la unii, şi la alţii”, a susţinut el.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă