22.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSportANM emite două CODURI GALBENE de ploi. Ponta: Suntem pregătiţi pentru ce...

ANM emite două CODURI GALBENE de ploi. Ponta: Suntem pregătiţi pentru ce se poate mai rău

Adminstraţia Naţională de Meteorologie va emite, luni, două coduri galbene de inundaţii pentru mai multe zone ale ţării.

“ANM va emite două atenţionări cod galben, Va ăncepe să plouă de azi în partea de vest a ţării. De mâine dimineaţă până miercuri dimineaţă plouă peste toată România (…). Singura veste bună este că din 14 iunie sunt semne că vor fi ploi nesemnificative”, a declarat Ion Sandu, şeful ANM.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, în contextul acestor atenţionări că “suntem pregătiţi pentru tot ce se poate mai rău. Nu dorm liniştit doar pe baza asigurărilor pe care  le daţi că totul este bine (…). Există încă mentalitatea că toată lumea stă şi aşteaptă şi după vine guvernul să repare digurl sau să scoată apa din curţile oamenilor. Vă cer să gândiţi altfel”.

“Nu băgăm panica în oameni, dar dacă e nevoie de măsuri rapide şi categorice aveţi de la mine toată autoritatea (…). Vreau să fim pregătiţi ca şi cum ar urma să avem probleme”, a mai spus premierul.

Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă