10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportFotbalAnge Postecoglou părăsește Celtic și devin noul antrenor al lui Tottenham

Ange Postecoglou părăsește Celtic și devin noul antrenor al lui Tottenham

Tottenham Hotspur l-a numit pe Ange Postecoglou în funcția de manager, cu un contract pe patru ani, scrie BBC.

Tehnicianul în vârstă de 57 de ani părăsește Celtic după ce a câștigat titluri succesive în Scottish Premiership în cele două sezoane în care a fost la conducere.

El este al patrulea antrenor permanent al lui Spurs de când Mauricio Pochettino i-a condus în finala Ligii Campionilor în 2018-19, după Jose Mourinho, Nuno Espirito Santo și Antonio Conte.

“Suntem încântați că Ange ni se alătură”, a declarat președintele lui Tottenham, Daniel Levy.

“Ange aduce o mentalitate pozitivă și un stil de joc rapid și ofensiv. El are un palmares solid în dezvoltarea jucătorilor și înțelege cum funcționează lucrurile și în academie, ceea ce reprezintă un important aspect pentru clubul nostru”, a adăugat el.

Spurs a fost în căutarea unui nou antrenor de la plecarea lui Conte în martie, Cristian Stellini și apoi Ryan Mason preluând interimatul.

El este unul dintre cei doar cinci manageri – alături de Jock Stein, Martin O’Neill, Brendan Rodgers și Neil Lennon – care au reușit să obțină un succes național cu Celtic.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă