21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportAlte sporturiRomânia are echipă în grupele Ligii Campionilor la volei masculin! Arcada Galaţi,...

România are echipă în grupele Ligii Campionilor la volei masculin! Arcada Galaţi, calificare în premieră

CSM Arcada Galaţi s-a calificat în premieră în grupele Ligii Campionilor la volei masculin, deşi a fost învinsă de formaţia greacă Olympiakos Pireu cu scorul de 3-1 (22-25, 25-18, 25-19, 28-26), în ultimul meci din grupa preliminară.

În ultimul meci din grupa preliminară, disputat în Sala Sporturilor Dunărea din Galaţi, Arcada s-a înclinat după o oră şi 43 de minute, însă era calificată după primul set, adjudecat cu 25-22. Gălăţenii veneau după două victorii, cu SC Prometei Dnipro şi Neftohimik Burgas.

Meciul s-a desfăşurat în faţa a 1.500 de spectatori şi a fost arbitrat de ungurul Tibor Halasz şi de elveţianul Vladimir Simonovic. În celălalt meci jucat duminică la Galaţi, Prometei a dispus de Neftohimik cu 3-1.

Olympiakos a câştigat grupa, cu trei victorii, urmată de Arcada, două victorii (6 puncte), Prometei, cu o victorie, şi Neftohimik (0 puncte).

Formația noastră va evolua în Grupa E, alături de italienii de la Cucine Lube Civitanova, belgienii de la Greenyard Maaseik şi cehii de la Lvi Praga.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Numărul pensiilor speciale, în creștere în luna aprilie

Numărul beneficiarilor de pensii de serviciu a fost, în aprilie 2024, de 11.471 persoane, în creştere cu 184 de persoane comparativ cu luna anterioară,...

Burduja își face campanie pe motocicletă. “Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă