13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecial"Zidul morţii" din Suceava, locul unde neglijenţa autorităţilor a ucis mai mulţi...

“Zidul morţii” din Suceava, locul unde neglijenţa autorităţilor a ucis mai mulţi şoferi

Un nou accident mortal a avut loc pe DN17, în locul pe care toţi sucevenii îl ştiu drept “zidul morţii”. Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a intrat cu maşina în zidul care apare brusc în mijlocul drumului naţional.

Zeci de accidente s-au petrecut în ultimii ani, exact în acelaşi loc. Cel mai grav a avut loc acum trei ani, când trei persoane şi-au pierdut viaţa din cauza zidului în construcţie, potrivit antena3.ro.

La accidentul fatal de la zidul morţii a intervenit acelaşi echipaj de pe descarcerare, care, în urmă cu trei ani, scotea dintre rămăşiţele unui camion trupurile a doi bărbaţi şi pe cel al unui copil de 12 ani.

De această dată, un tânăr de 21 de ani s-a lovit cu maşina de parapet. Mormanul de pietriş pus de constructori pentru a opri maşinile care se loveau de zid a fost ca o rampă pentru autoturism.

Tânărul a murit la scurt timp după internare. Accidentul s-a petrecut din cauza vizibilităţii reduse şi a vitezei.

“Zidul morţii” ar trebui să fie, de fapt, pilonul şoselei de centură a oraşului Suceava. Autoriţile locale ştiu că lucrarea începută pune în pericol viaţa celor care circulă pe drumul naţional 17.

De-a lungul timpului, cei de la drumuri şi constructorul au primit mai multe amenzi, pentru semnalizarea defectuoasă a zonei. Au montat mai multe balize, însă acestea se observă greu pe timp de ceaţă.

Nici parapetul metalic care înconjoară drumul nu a reuşit să împiedice zecile de accidente. Autorităţile au decis iluminarea porţiunii de drum şi prelungirea cu 100 de metri a intrării în sensul giratoriu.

Cele mai citite

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...
Ultima oră
Pe aceeași temă