13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialZidane, prieten cu Atletico Arad

Zidane, prieten cu Atletico Arad

Echipa Atletico Arad, din postura de câştigătoare a Cupei Hagi Danone, a reprezentat naţionala României la Campionatul Mondial din Polonia, eveniment rezervat jucătorilor de 12 ani. Acolo, micuţii fotbalişti s-au întâlnit nu doar cu Gheorghe Hagi, ci şi cu Zinedine Zidane, ambasadorii respectivului turneu final, astfel că excursia la Varşovia a fost mai mult decât reuşită. Odată acest vis împlinit, arădenii nu au reuşit să câştige nici o partidă în grupa E din care au făcut parte, astfel că s-au clasat pe locul 34 la finalul competiţiei, dintr-un total de 40 de ţări participante la Danone Nations Cup.

Înfrângere cu capul sus

“Vom merge mai departe. Suntem entuziasmaţi că am participat la o cupă mondială. A fost o şansă imensă şi trebuie să profităm de ea. Acum, suntem mici, dar şi Zidane, şi Hagi au fost ca noi. Au ajuns sus prin muncă şi asta trebuie să facem şi noi”, a spus Denis Giosu, unul dintre jucătorii arădeni care nu va uita niciodată experienţa de a sta lângă doi dintre cei mai mari fotbalişti ai Europei. Întrecerea mondială, disputată chiar pe stadionul pe care a avut loc meciul de deschidere al Campionatului European din această vară, a fost câştigată de către puştii din Coreea de Sud, care au învins naţionala Japoniei în finală, după executarea loviturilor de departajare.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă