10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialZeci de persoane au fost evacuate dintr-un hotel-restaurant, după ce un microbuz...

Zeci de persoane au fost evacuate dintr-un hotel-restaurant, după ce un microbuz gol a luat foc în apropiere

Circa 30 de persoane au fost evacuate dintr-un hotel-restaurant din Slatina, după ce un microbuz staționat în apropiere a luat foc. Din fericire, microbuzul era loc la ora producerii incendiului, dar un bărbat din hotel a suferit arsuri la nivelul capului, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că incendiul a pornit vineri seara, în jurul orei 22.00, la microbuzul staţionat în curtea unei societăţi de transport în comun care deţine, în imediata apropiere, şi un hotel cu restaurant.

Aproximativ 30 de persoane care se aflau în restaurant s-au evacuat singure după ce incendiul a afectat şi o parte din imobil, dar şi o cameră în care se afla o centrală termică.

“A ars microbuzul în totalitate şi a fost afectat tavanul încăperii în care se afla centrala termică. Cauza probabila a incendiului este un scurtcircuit electric. Au intervenit două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD. Din restaurant şi hotel s-au autoevacuat aproximativ 30 de persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonier major Alin Băsăşteanu.

Potrivit sursei citate, un bărbat în vârstă de 40 de ani, angajat al societăţii, a suferit arsuri superficiale la nivelul capului, acesta primind îngrijiri la locul incendiului, refuzând transportul la spital.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă