2.7 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialWhitney Houston divorteaza de Bobby Brown

Whitney Houston divorteaza de Bobby Brown

Ieri, tribunalul din Orange County, California, a inceput judecarea procesului de divort intentat de Whitney Houston impotriva sotului ei, Bobby Brown. Doua mari staruri ale muzicii se despart.
Cu o luna in urma, dupa paisprezece ani de turbulent mariaj, cantareata a depus o cerere de desfacere a casatoriei si a solicitat custodia fiicei lor, Bobbi Kristina, in varsta de 13 ani. Bobby, ale carui iesiri violente sunt arhicunoscute, nu s-a sfiit sa recunoasca deschis ca violenta il ajuta sa se relaxeze, ca de altfel si consumul de droguri, in care si Whitney a fost atrasa. Imediat dupa casatoria lor, in iulie 1992, Whitney a debutat ca actrita in filmul de mare succes “Bodyguard”, in care l-a avut ca partener pe Kevin Costner, pelicula care i-a prilejuit mai multe hit-uri, cel mai faimos ramanand “I Will Always Love You”. A fost anul in care Whitney a devenit superstar mondial, in timp ce Bobby s-a apucat zdravan de bautura si droguri. In martie 1993 isi facea aparitia Bobbi Kristina, singurul copil al cuplului, desi Bobby mai are o fata, Laprincia, azi in varsta de 17 ani, din relatia cu Kim Ward.
In momentul de fata, Whitney se pregateste pentru lansarea unui nou album, iar viitorul ei ex-sot isi petrece noptile in compania fanilor si a noii sale iubite, cantautoarea Karrine Steffans, chiar saptamana trecuta cei doi afisandu-se intr-un faimos club R+B, in mijlocul unei multimi de 500 de persoane.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă