26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialVremea se încălzeşte la începutul săptămânii, dar vin ploile

Vremea se încălzeşte la începutul săptămânii, dar vin ploile

Vremea frumoasă continuă sambata şi duminică: în cea mai mare parte a ţării soarele este încă foarte generos. Cerul va fi parţial acoperit de nori, şi vestul se pregăteşte deja de ploaie. În zonele joase din sud şi din est ziua începe cu ceaţă. Vântul prinde putere în vestul ţării şi la munte, potrivit Realitatea.net.După o dimineaţă rece în centru, cu minime sub pragul de îngheţ, temperatura creşte repede şi vremea se încălzeşte uşor. Maximele se vor situa între 10 şi 18 grade.

Şi în Capitală se încălzeşte uşor, aşa că după o dimineaţă încă rece, cu condiţii de ceaţă, la amiază se fac 16 grade, valoare foarte apropiată de regimul normal.

Prima zi a săptămânii următoare vine cu cer paţial noros şi din nou cu ceaţă dimineaţa în zonele joase din est şi din sud. Spre seară, dar mai ales în noaptea de luni spre marţi cerul se înnorează în cea mai mare parte a ţării şi plouă local în vest şi pe arii restrânse în celelalte regiuni. Vântul suflă ceva mai tare în sud-vestul extrem, în sud-est şi la munte. La amiază termometrele vor arăta maxime cuprinse între 10 şi 20 de grade.

În Bucureşti ziua începe cu ceaţă şi ceva mai mulţi nori, apoi vremea e chiar placută, dar norii se înmulţesc. Maxima termică, în uşoară scădere, nu e mai mare de 13, 14 grade.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă