20.3 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăSpecialVirgil Mailat vrea sa iasa din conducerea PNL Mures

Virgil Mailat vrea sa iasa din conducerea PNL Mures

Patronul societatii "Bere Mures" este decis sa renunte la functiile de conducere pe care le detine in organizatia locala a PNL
Patronul "Bere Mures", Virgil Mailat, membru in Biroul teritorial al PNL Mures, este nemultumit de ceea ce se intampla in organizatia liberala din judet. Surse din partid sustin ca Mailat ar fi anuntat inca de luni, cand a participat la o intalnire cu un grup de membri ai filialei, ca intentioneaza sa iasa din conducerea organizatiei. "Va ramane membru pentru ca e liberal vechi, dar a spus ca pur si simplu e scar-bit", a declarat sursa citata. Aceasta a precizat ca Mailat este decis ca saptamana viitoare, cand va veni in oras liderul PNL Mures, Eugen Nicolaescu, sa isi anunte retragerea din Biroul politic teritorial. "Nemultumirile sunt de mai multe feluri, dar, inainte de toate, se pare ca este vorba despre neputinta noastra de a-l impune la sefia Garzii Financiare pe Valeriu Baziotis, pe care il sustine domnul Mailat", a mai spus sursa citatata.
Vicepresedintele PNL Mures, Akos Mora, a spus, ieri, ca el nici macar nu stie sa fi avut loc o astfel de intalnire. "Eu nu comentez zvonuri", a mai adaugat Mora.
Contactat telefonic, Virgil Mailat s-a limitat sa declare doar ca nu va parasi PNL, fara a face alte comentarii vizavi de intentiile sale viitoare.
In urma unei amenintari similare cu plecarea din echipa de conducere a PNL Mures, Virgil Mailat a reusit sa o impuna pe Ionela Ciotlaus pe primul loc pe lista pentru alegerile europarlamentare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă