16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialViorel Tanase – la Galati, Petre Grigoras – spre Iasi

Viorel Tanase – la Galati, Petre Grigoras – spre Iasi

» Fostul jucator al Otelului Galati Viorel Tanase a fost numit in functia de antrenor principal interimar al formatiei de la malul Dunarii. Pe de alta parte, Petre Grigoras face pasi importanti in a prelua Poli Iasi, tehnicianul fiind deja asteptat de catre oficialii clubului din Copou pentru a discuta parafarea unui contract.

Tehnicianul interimar al Otelului, Viorel Tanase, este sigur de faptul ca va reusi sa califice echipa in cupele europene daca oficialii clubului ii vor oferi sansa de a o pregati si in campionat. "Nu cred ca Otelul este o palarie prea mare pentru mine. Intr-adevar, am facut un salt de la Liga a III-a (n.r. – Tanase a pregatit echipa a doua a clubului), dar cu toate astea stiu ca as putea indeplini obiectivul, si anume calificarea in cupele europene. Mi-as dori sa fiu antrenor cu acte in regula, nu interimar, pentru ca am incredere in capacitatea mea si as putea face treaba buna", a spus Tanase, fost jucator la Otelul intre 1988 si 2007.
Directorul general al Otelului, Marius Stan, a precizat ca nu exclude posibilitatea ca Viorel Tanase sa fie confirmat in functia de antrenor principal. "Nu este un capat de tara, antrenori fara echipa sunt, echipa fara antrenor, nu. Nu este exclusa nici varianta confirmarii lui Tanase ca antrenor principal. El este un produs suta la suta al clubului nostru si a avut rezultate bune la echipa a doua", a spus Stan.

Grigoras, spre Iasi
Antrenorul echipei Otelul, Petre Grigoras, si-a anuntat demisia de la formatia pe care a antrenat-o in ultimii trei ani si jumatate si s-a declarat dezamagit ca directorul general al clubului, Marius Stan, nu-i raspunde la telefon. "Marius Stan nu mi-a raspuns la telefon si nu mai pot sa stau. Renunt si imi pare rau ca nu am cui sa-i inmanez demisia. Imi pare rau ca plec, dar nu pot sa accept un obiectiv care mi-a fost impus", a declarat Petre Grigoras. "Nu mi se pare normal sa nu fiu consultat in momentul in care s-au facut transferuri. Sunt pus in situatia de a antrena doar ce mi se aduce, nu am nici un cuvant de spus. Speram sa am o discutie cu domnul presedinte Marius Stan, in care sa revizuim obiectivul. Nu am reusit sa am aceasta discutie, lucru care ma face sa iau hotararea de a ma desparti de Otelul. Am anuntat deja echipa de intentia mea", a spus Grigoras.

Ieri, antrenorul a declarat ca nu va veni la reunirea lotului formatiei Politehnica Iasi, dar a confirmat ca va ajunge in Copou in cursul serii de luni pentru a discuta termenii unui posibil contract cu presedintele de onoare al lui Poli, primarul Gheorghe Nichita. "Probabil marti voi merge la Galati pentru a oficializa despartirea de clubul Otelul. Acum sunt acasa, dar luni seara voi merge la Iasi pentru a discuta cu domnul primar Gheorghe Nichita. I-am promis ca vin sa discutam si ma tin de cuvant. La reunirea lotului Politehnicii nu vin, insa in cursul serii voi avea o discutie cu oficialii din Copou. Daca ne intelegem, astept sa vad ce se va intampla marti cu contractul meu de la Galati, apoi vom vorbi concret despre viitorul meu", a declarat Petre Grigoras.

» Conducerea Otelului Galati a contactat mai multi antrenori pentru inlocuirea lui Petre Grigoras, printre care Ionut Badea, Ioan Ovidiu Sabau si Dorinel Munteanu. In acest moment, singurul cu care se mai discuta este, se pare, Dorinel Munteanu.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...

Ziua mondială a libertății presei – 3 mai

În 2024, Ziua mondială a libertăţii presei este dedicată importanţei jurnalismului şi libertăţii de exprimare în contextul actualei crize de mediu la nivel mondial,...

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă