12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialVin galacticii!

Vin galacticii!

Dupa ce mai multi emisari ai madrilenilor au vizitat Bucurestiul si au ales locul de cazare al echipei, interesandu-se de tot ce poate oferi Capitala oaspetilor spanioli pe parcursul scurtului lor sejur, conducerea clubului Real Madrid a hotarat ca echipa sa faca deplasarea la Bucuresti duminica, cu trei zile inaintea meciului cu Steaua, de marti seara. Este cea de-a treia prezenta a Realului la Bucuresti. Prima oara spaniolii au venit in 1963, iar apoi in 1975, cand, tot in Cupa Campionilor, i-au intalnit pe dinamovisti. Publicul romanesc a avut atunci posibilitatea sa-i vada pe Gento si Di Stefano, pe Camacho, Del Bosque si Santillana. Dinamo si-a trecut atunci in palmares unul din cele mai mari succese, castigand meciul cu 1-0.
Realul revine dupa 31 de ani in Romania cu o trupa de vedete celebre, fiind categoric cea mai puternica echipa care a evoluat pana acum la noi in tara. Ronaldo, Roberto Carlos, Beckham, Cannavaro, Sergio Ramos, Casillas, Reyes, Salgado, Raul, Van Nistelrooy, condusi de unul din cei mai celebri tehnicieni, Fabio Capello. Galacticii si fotbalistii echipei noastre campioane sunt principalii actori ai unuia din cele mai mari spectacole fotbalistice oferite publicului de la noi. Oferit de 46 de posturi de televiziune din 31 de tari, meciul de marti va fi cea mai mediatizata partida de fotbal desfasurata vreodata in Romania.
La clubul din Ghencea toata lumea se ocupa de pregatirea partidei. Stadionul a fost luat la puricat metru cu metru, incepand cu gazonul si terminand cu tribuna oficiala. Totul trebuie sa arate impecabil in ziua meciului. Vor fi luate masuri speciale de securitate, meciul fiind socotit unul de gradul zero. 2000 de jandarmi si politisti vor asigura linistea in tribune si in afara lor. Cinci filtre de control vor supraveghea intrarea spectatorilor, intreg accesul fiind urmarit printr-un sistem video. Organizatorii doresc ca spectacolul sa fie perfect.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă