19.1 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Un republican a şocat Congresul american aducând în sala de şedinţe...

VIDEO. Un republican a şocat Congresul american aducând în sala de şedinţe 100 de ţânţari vii. Află de ce

Membrii Congresului american au folosit mereu diverse obiecte pentru a-i ajuta să-şi susţină punctele de vedere, scrie The Washington Post, subliniind că miercuri a fost prima oară când un ales şi-a adus o recuzită vie şi periculoasă.

În această tradiţie, senatorul James M.Inhof a adus pe parchetul Senatului anul trecut un bulgăre de zăpadă pentru a-şi exemplifica mai bine discursul împotriva îngălzirii globale. Republicanul Luis V.Gutierrez a venit odată cu o fotografie a cântăreţilor Justin Biber şi Selena Gomez pentru a-şi susţine discursul despre migraţie.

Dar miercuri s-a înregistrat o premieră: În Congres a ajuns un borcan cu ţânţari vii. Republicanul David Jolly şi-a întrebat colegii dacă-şi pot imagina frica şi anxietatea care ar cuprinde întreaga sală dacă el ar da drumul celor o sută de ţânţari din borcan. „Membrii Congresului ar fugi imediat spre cabinetul medical pentru a se testa. S-ar da cu sprai împotriva ţânţarilor înainte de a se întoarce în sală. Aceasta este teama permanentă a locuitorilor din Florida”, a încheiat republicanul.

În discursul său, David Jolly a cerut Congresului să aprobe fonduri pentru prevenţia virusului Zika. Discuţiile pe această solicitare au fost aprinse în ultima perioadă şi taberele politice s-au acuzat una pe alta de dezinteres faţă de subiect.

Nu se ştie dacă şi când vor fi aprobate fondurile pentru prevenţia virusului Zika, dar s-a ajuns acum în punctul în care parlamentarii aduc insecte vii în Congres pentru a-şi convinge colegii de importanţa iniţiativei legislative.

Cele mai citite

Erdogan a decretat doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează...

Toni Kroos pune ghetele în cui. “Gata cu Real, gata cu fotbalul”

Legendarul Toni Kroos a făcut marele anunț. Mijlocașul Realului se retrage din fotbal, după EURO 2024, potrivit spuselor sale. Fotbalistul german Toni Kroos, în vârstă...

VIDEO. Neil Lennon, primele declarații după ce a preluat banca tehnică a Rapidului

Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului, a susținut astăzi prima conferință de presă de la instalarea pe banca tehnică a giuleștenilor. Nord-irlandezul a afirmat...
Ultima oră
Pe aceeași temă