16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Imagini şocante din timpul atacului de la baza militară din Washington

VIDEO. Imagini şocante din timpul atacului de la baza militară din Washington

FBI a publicat imagini şocante cu atacatorul de la baza militară din Washington care şi-a vânat victimele pe coridoarele clădirii, informează b1.ro.

Atacatorul este surprins cum intră pe uşa principală a sediului central al Forţelor Navale americane din Washington şi cum îşi caută victime la fiecare etaj şi în fiecare birou.

“Sunt indicii care arată că Alexis era pregătit să moară în timpul atacului şi că a acceptat moartea drept o consecinţă inevitabilă a acţiunilor sale. Nu există nicio indicaţie că Alexis Aaron avea în vizor anumite persoane”, a declarat reprezentantul  Biroului Federal de Investigaţii, Valerie Parlave.

Biroul Federal de Investigaţii a dezvăluit, inclusiv, fotografii cu arma ucigaşului, o puşcă Remington, pe care erau încrustate cuvintele: “Gata cu suferinţa”.

Atacul armat s-a produs pe 16 septembrie. În cele 90 de minute de teroare au fost împuşcate mortal 13 persoane, inclusiv agresorul. Din imaginile publicate la 10 zile, anchetatorii federali au concluzionat că bărbatul care a împuşcat mortal 12 oameni era bolnav psihic.

Cele mai citite

Elisabeta Lipă: “Generaţia de Aur înseamnă pentru mine un model”

Președinta Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă, a declarat vineri, la stadionul Arcul de Triumf, că Generația de Aur a fotbalului românesc ar trebui...

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...

Monica Niculescu, în finala de dublu a turneului WTA Trophee Clarins de la Paris

Perechea româno-chineză Monica Niculescu/Lin Zhu s-a calificat în finala de dublu a turneului de tenis Trophee Clarins de la Paris, după ce au învins...
Ultima oră
Pe aceeași temă