15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia VĂRSĂTOR, săptămâna 1 - 7 septembrie

VIDEO Horoscop – Zodia VĂRSĂTOR, săptămâna 1 – 7 septembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 1 – 7 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In weekend aveti o stare sufletesca destul de bulversata, trecutul revenind ca o explozie in viata dvs. In primul rand ceva aparte va face sa revedeti cu ochii mintii momentele placute din trecut, cele care erau marcate de bucurie, de senzatiile de stabilitate si de protectie. Evident ca asta inseamna ca va ganditi indeosebi la viata dvs. amoroasa, la iubirile mai vechi cele care doar dvs. stiti cum v-au marcat destinul.

In acelasi timp insa va ganditi si la aspectul profesional, la intreaga evolutie, cu aspectele bune si cele mai putin bune. Este posibil ca sa aveti parte de semnele unui nou inceput personal sau profesional, astfel ca se ajunge la aceasta privire si traire retrospectiva, ca sa vedeti daca merita sau nu oricat de mult mai puteti sa sperati sau sa va proiectati viata si implicit viitorul.

Saptamana, adica pe luni, totul incepe ca si cum ar aparea acel bang initiatic, cand energiile dvs. mentale si romantice s-ar pune intr-o perfecta sincronizare dupa ce ati fost usor in deriva din cauza unei noi relatii amoroase. Daca acesta este lucrul pe care-l cautati urmati-l fara nici o indoiala, va este scris in stele sa faceti acest lucru. Dar in acelasi timp este loc pentru legarea de noi prietenii, fie la locul de munca fie in relatiile private. Si la locul de munca se intrevad schimbari, cu alt stil de munca, alti factori decizionali, alte responsabilitati.

In aceste zile trebuie mereu sa fiti atenti sa nu va ambalati prea mult, pentru ca aveti tendinta de a exagera un pic cu reactiile. Totusi daca simtiti ca va incingeti prea mult, evitati sa dati replica, dar mai ales feriti-va sa trageti concluzii. Starea dvs. de tensiune se va face resimtita si in familie, unde deveniti putin mai irascibili decat de obicei, putin lipsiti de toleranta, dar si foarte autoritari. Fata de partener sunteti neinduplecati, dar aveti noroc ca nu isi pune muntea cu dvs. Are o exceptionala empatie, astfel ca va intelege trairile si va trece cu vederea cea mai mare parte a pornirilor destul de rebele.

Cel mai bine ar fi sa dormiti cat mai mult noaptea sa nu va privati de somn, pentru Varsatori aceasta poate fi dramatica in ceea ce intreprind la munca sau in viata particulara. Bani – stabilitate, sanatate – tensiune nervoasa.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 1 – 7 septembrie

Cele mai citite

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...
Ultima oră
Pe aceeași temă