24.3 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia PEŞTI, săptămâna 23 - 29 iunie

VIDEO Horoscop – Zodia PEŞTI, săptămâna 23 – 29 iunie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 23 – 29 iunie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend Pestii vor avea ocazia sa joace intr-o noua cheie. Au avut ocazia de a se bucura de un anturaj deosebit, au putut sa vada ce poate fiecare sa ofere, dar mai ales ce le poate pielea asa ca acum a cam venit vremea sa faca o triere intre cei pe care ii cheama prieteni, ba chiar si intre acele rude care au onoarea sa le calce pragul si intimitatea Pestilor.

Munca la care s-au angajat acesti nativi nu este chiar asa de usoara, este mai mult o activitate de detectiv, in care isi pun in valoare la maximum abilitatile analitice, astfel incat sa-si faca cat mai usoara linia vietii. Este vorba despre o limpezire necesara de care depinde linistea si ordinea vietii lor. Este pentru putinele dati cand Pestii sunt asa de hotarati, si nu vor abdica de la acesta sarcina, in plus se vor alia in discutii lungi pe aceasta tema cu partenerii sau doar la nivel principial cu diversi cunoscuti. Este cum s-ar zice o perioada in care nu vor face multe activitati distractive, mai mult de analiza si recuperare mentala pentru un nou drum pe care il au de parcurs.

Aspectul devine din ce in ce mai intens si mai categoric pe masura ce se scurge saptamana de lucru, iar pe joi, vineri ingelegeti precis ca este cazul ca anumite lucruri sa fie scoase complet din mintea si din sufletul dvs., lasand cale libera altora mai puternice, mai valoroase care o sa va calauzeasca pasii intr-o perioada indelungata.

Pe luni ceea ce va caracterizeaza este o stare de oarecare lene superioara, aristocratica, care vi se permite si pe care vi-o permiteti. Abia pe miercuri si joi lucrurile incep sa se mai aglomereze, in sensul ca trebuie sa intocmiti o serie de acte absolut necesare pentru consolidarea pozitiei sociale dar si materiale. Aveti multe drumuri de facut, aveti de luptat cu birocratia innebunitoare, dar veti rezista si va veti descurca, nu inainte de a stabili ca astfel de actiuni se pot rezolva mai usor in alte conditii. Daca v-ar ajuta cineva sau daca ati avea o masina mai puternica.

Relatia cu partenerul este destul de armonioasa, dar accentul va cadea pe relatiile de familie extinse, care apar ca o povara pentru propria dvs. familie. Nu este un capat de cer, dar este bine sa faceti ceva ordine si in acest domeniu, entru cei singuri nu se intrevad stabilirea unei relatii stabile, dar tot nu o sa fiti chiar singuri in vara asta. Sanatate – putina raceala, referitor la bani, cand banii sunt la comun, apar si mici pierderi previzibile.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 23 – 29 iunie

Cele mai citite

Consiliile de Administrație ale TAROM și CNAB nu mai sunt funcționale. Se rupe coaliția în companiile de stat?

Consiliile de Administrație (CA) ale TAROM și Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB) nu mai sunt funcționale, în acest moment, au declarat, pentru “România liberă”,...

Sebastian Burduja: Menținerea schemei de compensare-plafonare este o idee corectă

Menţinerea schemei de compensare-plafonare este o idee corectă în contextul în care instabilitatea regională este încă semnificativă, dar e corect să ne preocupăm încă...

Ministrul Muncii: Procesul de evaluare şi digitizare a dosarelor de pensii este aproape finalizat

Procesul de evaluare şi digitizare a dosarelor de pensii este aproape finalizat, astfel încât recalcularea pensiilor se va putea face rapid, datele fiind deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă