21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia PEŞTI, săptămâna 13-19 octombrie

VIDEO Horoscop – Zodia PEŞTI, săptămâna 13-19 octombrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend, nativii Pesti sunt oarecum pe cont propriu. Asta nu este de loc de rau, nu vor fi pe cont propriu pentru ca se vor confrunta cu greutati pe care nu le vor putea da de capat, ci pentru ca cei din jur vor fi depasiti de situatie, din cauza de stres, de intelegere a starii de fapt, iar tot binele de care se vor bucura nativii li se va datora in totalitate, ei vor fi cei care vor lua decizii, ei vor fi sufletul oricarei intalniri, chiar si vietile altora, cu partile lor bune, tot Pestilor se vor datora.

Este un moment magic pentru acest semn zodiacal care stie sa imparta in jurul lor lumina si bunatate, inspiratie si creativitate, astfel ca weekendul va fi unul cu totul special pentru ei si pentru cei care-i insotesc. Totusi, va fi duminica un anume impediment de a-si exprima sentimentele fata de persoana iubita sau fata de cei carora doresc din tot sufletul sa le multumeasca in mod special pentru ceea ce au facut. Sa stiti ca nu se intampla asta din cauza modestiei care va scoate afara din casa. Nu prea sunteti modesti de data asta.

Mai mult este o superioara stare de intelegere si de integrare a celor ce vi s-au intamplat si schimbarile profunde ce vi se pot intampla la nivel mental si psihic. Ajungeti, in acest context, la concluzia ca tonul face muzica si de atitudinea dvs. depinde si fericirea pe care o traiti, deci o schimbare de comportament general se impune. Sigur, este un proces complex la care trebuie sa lucrati mult, dar astfel se va produce progresul dvs. pe mai multe niveluri.

Acesta este tonul pe care va petreceti si urmatoarele zile ale saptamanii de lucru, desi la locul de munca sunt destule sincope si disfunctii pe care cei din jur nu stiu sa le abordeze. La sedinte, pentru ca vor fi si astfel de situatii, dvs. veti cel solicitat sa ia cuvantul, iar pozitia dvs. va fi ascultata si apreciata.

In relatiile de cuplu nu vor mai exista tensiuni, nici nemultumiri neimpartasite, asa ca altadata, ci veti intelege ca oriunde si oricand se pot naste neintelegeri, dar trebuie sa le dezamorsati din primul moment, nu sa tineti ura sau sa va mascati trairile, suspicionandu-l pe celalalt de rele intentii. De data asta, relatiile cu cei mai tineri sau cei mai in varsta din familie vor fi rezonabile, iar partenerul va va impartasi opiniile, oricare ar fi acelea. Sanatate – usoare pusee de tensiune, bani – in asteptare.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 13-19 octombrie

Cele mai citite

Ciucă știe calitățile pe care le așteaptă românii de la viitorul președinte

Președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, apare într-un clip video în care anunță ce calități ar trebui să aibă un candidat la funcția...

Halterofilul ucrainean Oleksandr Pielieşenko a fost ucis pe front

Halterofilul ucrainean Oleksandr Pielieşenko, dublu campion european şi participant la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost ucis pe front. Anunțul a fost făcut luni...

reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă...
Ultima oră
Pe aceeași temă