16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia LEU, săptămâna 12-18 mai

VIDEO Horoscop – Zodia LEU, săptămâna 12-18 mai

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 12 – 18 mai, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In finalul saptamanii nativii Lei tind sa adopte aceeasi tactica pe care o folosesc de mult si cu care ii fac pe toti sa taca sau sa-i lase in pace. Acum nu vor ezita sa se comporte la fel, sa incerce sa para importanti si de neclintit.

Ceea ce vor uita este ca au facut o greseala pentru care toata lumea vorbeste si ii catalogheaza in toate felurile, sigur ca nu sunt prea interesati, dar trebuie sa para intr-un anumit fel in fata celor ce cred ei ca sunt importanti. Lasati impresia ca nu poate nimeni vorbi in locul dvs. sau ca nu ascultati o alta parere. Incercati sa fiti intelegatori si mai ales implicati in ceea ce se petrece in jurul dvs. Daca aveti invitati, dati voie sa vorbeasca si ei, sa-si spuna parerea, sa nu se simta prea stingheri.

Luni si marti sunteti preocupati de ce se intampla la serviciu, mai ales ca o prioritate este sa dezamorsati o situatie conflictuala pe care singuri ati creat-o. E greu sa linistiti spiritele si sa spuneti de ce ati facut o astfel de manevra neortodoxa, iar interesele de serviciu nu sunt o scuza suficienta. Chiar si sefii dvs. vor fi mirati de felul in care va comportati si cer mereu explicatii in legatura cu modul in care relationati cu cei care va sunt in subordine.

E complicat sa spui mereu ca esti in sedinte si prins in tot felul de lucruri ce nu pot fi amanate, numai problemele de ordin personal nu au timp in agenda saptamanii. Ceea ce uitati este ca si persoanei iubite ii va fi greu sa inteleaga bine felul in care sa se comporte cu un nativ Leu. Dar cel mai greu le va fi sa descopere adevarata fata a Leilor. Sigur nativii vor sti sa aplaneze conflictele familiale, mai greu este cu imaginea personala care are darul, din nefericire, sa persiste mult in timp.

Oricum, saptamana asta Leii vor reusi sa fie fermecatori, poate pentru ca multa lume au nevoie de ei si de deciziile sau de prezenta lor. Asa se face ca toate greselile le vor fi uitate si ei se vor simti mantuiti. Dar nu este cazul sa va lasati in mana destinului. Fiti mai atenti cu cei care va inconjoara.

O serie de cheltuieli neprevazute intervin acum si nu aveti nicio sansa sa evitati situatia. Oricum intra in placerea Leului sa faca placere pentru a-si crea aura de glorie. Sanatate – tonus scazut imbinat cu plictiseala, bani – nu va atingeti de rezerve.

Pentru alte zodii daţi click pe Horoscopul Săptămânii 12 – 18 mai

Cele mai citite

Miniștrii de externe sprijină Ucraina, definesc prioritățile Consiliului Europei și adoptă un tratat privind inteligența artificială

În contextul în care Consiliul Europei împlinește 75 de ani, miniștrii afacerilor externe din cele 46 de state membre ale Consiliului Europei s-au reunit...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă