16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia GEMENI, săptămâna 23 - 29 iunie

VIDEO Horoscop – Zodia GEMENI, săptămâna 23 – 29 iunie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 23 – 29 iunie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Dupa un weekend in care va rasfatati cu munte, aer, soare, nimic rau in asta, doar va relaxati si incercati sa uitati cat de mult va costa toate acestea din toate punctele de vedere, veti avea grija ca toata lumea sa simta ca un moment de respiro face minuni in vietile oricui, mai ales copiilor care nu mai stau toata ziua la calculator sau la televizor. Incercati sa faceti pentru ei o vacanta chiar in oras, pentru ca sa simta ca sunteti aproape de ei cu posibilitatile pe care le aveti acum. Incercati sa improvizati tot felul de jocuri, activitati recreative, pentru ca ei sa nu simta atat de atroce greutatile prin care treceti.

Dar cum in tot acest timp sunteti cu gandul la ziua de luni, iata ca ea vine cu tot arsenalul de probleme cotidiene. Incercati sa vedeti in ce fel sa actionati in celelate zile ale saptamanii si tocmai luni va arata cam care ar fi acestea. Daca trebuie sa luati o decizie si va trebui sa o luati pe marti sau miercuri, veti sti bine ce trebuie si ce nu trebuie sa afle sefii. E ideal sa puteti avea o conduita cat mai relaxata si fireasca, in niciun caz bataioasa sau revendicativa.

Ce e bine sa stiti este ca fiecare zi a saptamanii va va arata cum trebuie sa actionati in zilele urmatoare, insa fara obstacole mari. Veti avea un plan de bataie dar acesta va fi ajustat in functie de ce alte indicatii se primesc de-a lungul zilelor din partea sefilor care vor fi intotdeauna altele decat credeti dvs., de aceea va spunem sa nu va faceti sperante mari, dar macar sa incercati sa fiti mereu cu un pas inainte, sa vedeti cum se rotesc lucrurile. Poate nu va aventurati sa faceti parteneriate sau confidente, incercati sa pastrati lucrurile numai pentru dvs., neuitand cum sunt oamenii si cat de mult rau va pot face daca aud ca va merge un pic mai bine, cat de intunecati pot fi chiar si fara motiv, asa ca impartasiti orice fel de gand sau intentie cu cine merita sau macar cu cei care nu va vor face rau.

Relatia de cuplu este una cu multe interese si intentii de a o face si mai buna alaturi de cel iubit, daca nu aveti pe cineva cu care sa va impartasiti viata nici nu veti gasi usor in perioada analizata. Totusi tonusul energetic este foarte bun, asa ca puteti sustine saptamana cu toate cerintele ei intr-un mod satisfacator daca nu chiar de succes. Sanatatea este buna deca nu beti multe lichide reci, iar bani o sa aveti dar pe la finalul lunii.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 23 – 29 iunie

Cele mai citite

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...

ELCEN o acuză pe Firea că a mințit la Realitatea Plus, în legătură cu falimentul RADET

Se încearcă din nou inducerea în eroare a opiniei publice în sensul în care ELCEN este considerată cauza falimentului RADET, transmit reprezentanții Electrocentrale București. Vă...

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă