13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia BALANŢĂ, săptămâna 12-18 mai

VIDEO Horoscop – Zodia BALANŢĂ, săptămâna 12-18 mai

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 12 – 18 mai, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Finalul de saptamana pare sa apartina altor oameni, nu inseamna ca munciti dar nu stiti ca este weekend, nu plecati nicaieri, nu sunteti invitati, nu aveti un program. Incercati sa improvizati unul desi nu va place aceasta idee deloc. Sunteti destul de distanti si nu par sa va multumeasca multe lucruri si constatati ca va bucurati de viata doar rareori, asadar lasati aceste zile sa treaca. E drept ca nu e placut sa treaca viata pe langa dvs. dar alta varianta nu este.

Luni vine in graba si veti fi mereu si din nou in centrul atentiei cu ceva nastrunicii pe care le faceti la serviciu. Oamenii innebunesc de invidie ca nu pot sa fie si ei la fel ca dvs., plin de viata si de spirit de parca acasa nu ar fi cineva care sa traga de ei. Sunteti din nou in luminile reflectoarelor, faceti lucruri importante, gasiti solutii, sunteti intuitivi si apreciati foarte mult pe colegi cu care impartiti atat sarcinile, cat si gloria, ceea ce nu s-a mai pomenit. Creativitatea unui moment bun de la locul de munca vi se datoreaza si asta va si bucura pe alocuri.

Desi stiti ca nu trebuie sa aveti incredere in nimeni, totusi cineva va va incredinta un secret ce poate fi o capcana uriasa pentru toti nativii Balanta, nu va lasati manipulati de senzatia de usurinta, facilitate a acestei perioade si mai ales nu folositi nimic din tot ce veti afla de la persoane ce par bine intentionate.

Sigur ca oricui ii place barfa si trebuie sa afle, sa stie, sa fie pregatit, dar sa nu se foloseasca de nicio informatie cel putin acum sau in aceasta saptamana. Va poate periclita reputatia pe care ati construit-o cu greu. Mai bine incercati sa traiti si pentru cei de acasa, si sa nu va intereseze prea mult de altii tocmai in momentul in care ei sunt cel mai putin importanti.

Atentia trebuie sa fie mai mare pentru cei care fac afaceri sau au o afacere, ceva privat din care scot bani. Ei pot sa fie vazuti prost pentru ca in general lumea parca are un ghimpe pe toti cei care se descurca putin mai bine. Balantele trebuie sa fie cu ochii in patru sa nu spuna nimic din ce le poate face rau, ii descopera sau le fac probleme.

Relatia cu partenerul de viata este una cu mai multe fatete acum, adica in prima parte a saptamanii sunteti ca soarecele cu pisica, urmand ca la finalul perioadei sa ajungeti din nou de nedespartit. Faceti unele cadouri. Sanatatea este buna, iar banii vin in transe.

Pentru alte zodii daţi click pe Horoscopul Săptămânii 12 – 18 mai

Cele mai citite

Iohannis a numit-o pe Monica-Cecilia Sitaru ambasadoarea României în 11 țări africane

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 17 mai 2024, un decret prin care Monica-Cecilia Sitaru, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica...

Ben Affleck și Jennifer Lopez o iau pe drumuri separate? “Au probleme în căsnicie”

Ben Affleck și Jennifer Lopez au probleme în căsnicie, susține o persoană din interior. Cei doi locuiesc în case separate. Cu toate acestea, verighetele...

Zeci de comune și orășele l-au îmbogățit cu afaceri mici și multe

Compania Ideas Funding Pack SRL a reușit să se afirme pe piață prin intermediul consultanței oferite comunităților mici. Cu un flux constant de...
Ultima oră
Pe aceeași temă