12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Chelsea - Barcelona 1-0. Cum a invins Chelsea pe Barcelona

VIDEO Chelsea – Barcelona 1-0. Cum a invins Chelsea pe Barcelona

Chelsea Londra a realizat un meci tactic foarte bun si a reusit sa invinga cu 1-0 pe FC Barcelona. Ivorianul Drogba a inscris in prelungirile primei reprize un gol decisiv pentru echipa sa. Golul a fost inscris la capătul unui contraatac pornit de la o greşeală a lui Leo Messi.  Catalanii au incercat sa egaleze, insa bara sau portarul Cech s-au opus. Barcelona putea smulge un egal, dar în prelungiri Pedro a trimis mingea în bară, iar Busquets a reluat mult peste.

Messi nu a făcut un meci prea bun la Londra, dovedindu-se o dată în plus faptul că are o problemă cu Chelsea, în poarta căreia nu a marcat în şapte meciuri.

Deţinătoarea trofeului va fi gazdă în returul programat în data de 24 aprilie, pe Camp Nou.

“Ma asteptam la un astfel de joc impotriva unei echipe care creaza probleme la fazele fixe si asteapta sansa contraatacului. Stiam ca ne va costa daca vom crea sanse si nu vom profita. Cech a fost foarte bun in poarta lor.

Acum ne gandim la meciul de marti si speram ca sansele pe care le vom crea atunci se vor materializa. E clar ca trebuia sa marcam la cate ocazii am avut” a declarat Josep Guardiola dupa meci, potrivit sport.ro.

Citeste si Chelsea – Barcelona 1-0. Guardiola: Probabil e semifinala in care am avut cele mai multe ocazii, insa nu am reusit sa marcam

MIN 90+2 BARA Barcelona Pedro a sutat la coltul lung, dar mingea a lovit bara

MIN 88 RATARE URIASA Barcelona Lovitura de cap a lui Puyol din centrarea lui Messi este respinsă în extremis de Cech Vezi aici VIDEO

MIN 45 + 2 GOOOL Chelsea Ramirez centreaza si Drogba inscrie la coltul scurt Vezi aici VIDEO

MIN 43 OCAZIE Baecelona Messi îl lanseaza pe Fabregas, care îl lobează pe Cech, însă mingea este respinsă din faţa porţii de Ashley Cole. Vezi aici VIDEO

MIN 11 Ocazie Chelsea Balbaiala a apararii spaniole, insa Terry nu reuseste sa trimita balonul spre poarta lui Valdes

MIN 9 BARA Barcelona Alexis Sanches a lobat peste Cech, dar balonul a lovit bara Vezi aici VIDEO

 

Echipele de start:

Chelsea: Cech – Ivanovic, Cahill, Terry, Cole – Lampard, Mikel, Meireles – Mata, Drogba, Ramires


Barcelona:
Valdés – Alves, Puyol, Mascherano, Adriano – Busquets, Xavi, Iniesta – Cesc, Messi, Alexis

 

Cine îl va opri pe Messi ?

Chelsea Londra întâlneşte astăzi, de la ora 21:45, pe Stamford Bridge, pe FC Barcelona, în meciul tur al semifinalei Ligii Campionilor. Catalanii pornesc favoriţi în această confruntare şi speră să ajungă din nou în finala Ligii Campionilor.

Citeste si VIDEO Bayern Munchen – Real Madrid 2-1. Real Madrid a suferit prima înfrângere în Liga Campionilor

Messi a înscris 14 goluri şi a dat patru pase decisive în nouă meciuri disputate în Champions League în acest sezon. Însă argentinianul nu a reuşit să înscrie în poarta formaţiei de pe Stamford Bridge în cele şase meciuri disputate. Londonezii vin după o perioadă foarte bună în care au obţinut 9 victorii în 12 meciuri disputate şi s-a calificat uşor în finala FA Cup. Meciul de pe Stamford Bridge va fi unul de mare luptă deschis oricărui rezultat.

Citeste si Bayern Munchen – Real Madrid 2-1. Mourinho: Primul gol al nemţilor a fost din ofsaid dar se mai întâmplă să fie şi greşeli de arbitraj

Echipe probabile:
Chelsea: Cech – Ivanovic, Terry, Cahill, Cole – Mikel, Lampard – Ramires, Mata, Kalou – Drogba.

Barcelona: Valdes – Alves, Pique, Mascherano, Puyol – Iniesta, Busquets, Xavi – Sanchez, Messi, Fabregas.

Meciul Chelsea – Barcelona se va disputa miercuri, de la 21:45, în direct la TVR 1 şi LIVESCORE pe romanialibera.ro

Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescuhttp://razvan-voiculescu
Razvan Voiculescu, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă