12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialVideanu, acuzat de plagiat

Videanu, acuzat de plagiat

Adriean Videanu este acuzat de liderii Federatiei Sindicale din Hidroelectrica "Hidrosind" ca a plagiat in cazul proiectului de restructurare a productiei de energie, facut de Dan Gheorghiu.

"Proiectul privind restructurarea sectorului de producere a energiei postat pe site-ul Ministerului Economiei (MEc) si semnat de ministrul Adriean Videanu este identic cu cel prezentat la Comisia de Industrii a Camerei Deputatilor si semnat de prof. dr. ing. Ioan Dan Gheorghiu. Pana si greselile de punctuatie sunt preluate intocmai", a spus Decebal Sulea, presedintele Hidrosind, potrivit cotidianului Ziua consultat de ziare.com.

In cazul in care forma de restructurare actuala se mentine, sindicalistii au anuntat ca vor protesta chiar si prin greva generala.

Acestia cer reactualizarea strategiei energetice, conform Programului de Guvernare. "Nu vad cum niste oameni normali la cap au fost de acord la investire, iar acum au uitat ce au votat", a spus presedintele Comisiei de strategii a Hidrosind, Ilie Rosu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă