12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialVictor Piţurcă, noul antrenor al Universităţii Craiova

Victor Piţurcă, noul antrenor al Universităţii Craiova

Fostul antrenor al Stelei, Victor Piţurcă, a ajuns la un acord cu Adrian Mititelu astfel că tehnicianul va prealua Universitatea Craiova, după demiterea lui Aurică Ţicleanu, potrivit Realitatea.net.

Patronul Universităţii, Adrian Mititelu, a declarat că Victor Piţurcă nu a semnat încă un contract dar că are încredere în antrenor şi îi va accepta toate cererile.

“L-am convins pe Piţurcă. L-am convins olteneşte. Avem probleme cu banii, suferim, dar am ales să suferim împreună. Sunt convins că va face treabă bună, va face o echipă şi mai bună, care va reveni în fruntea Ligii I. Piţi va fi manager şi se va ocupa de absolut tot! Eu vreau să stau în umbră şi să fiu mai mult un suporter al acestei echipe. Piţurcă îşi va face singur contractul. Cum zice el, aşa facem. Am încredere totală în el. Nu există fanatism mai mare decât la Craiova. Piţurcă e oltean, are familia aici”, a declarat Adrian Mititelu pentru ProSport.

Victor piţurcă rămâne în continaure secretos. Tehnicianul a părut deranjat de dezvăluirile făcute de Adrian Mititelu.

“Îmi pare rău că domnul Mititelu a făcut declaraţii aşa rapid. Am avut doar o discuţie şi atât. Restul, vom vedea. Nu e nimic oficial, doar am discutat”, a declarat Victor Piţurcă la Prima TV. Victor Piţurcă a mai antrenat-o pe Craiova în sezonul 1994-1995.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă