12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialVaslui: Un copil de doi ani şi jumătate s-a înecat într-un iaz

Vaslui: Un copil de doi ani şi jumătate s-a înecat într-un iaz

Un copil de doi ani şi jumătate, din comuna vasluiană Muntenii de Sus, a murit la spital, duminică, după ce s-a înecat într-un iaz din curtea locuinţei părinţilor, relatează Mediafax

Băieţelul se juca singur în curtea locuinţei când, la un moment dat, a scăpat de sub supravegherea bunicii, care avea grijă de el în acel moment, şi a dispărut fără urmă, potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii vasluieni. 

Citește și: Anchetă la Spitalul din Curtea de Argeș, după moartea unui copil 

Alertate de către femeie, rudele şi mama copilului au început să-l caute în împrejurimi, micuţul fiind găsit după aproximativ un sfert de oră înecat în iazul neîngrădit din spatele casei.

“Un echipaj al ambulanţei, deplasat la solicitare, a reuşit să-l resusciteze pe minor, aflat în stop cardio-respirator. Ulterior, băieţelul a fost transportat la Spitalul de Copii Sfânta Maria Iaşi pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat, duminică, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonică.

Citește și: Prahova: Un tânăr dispărut dintr-un centru de reabilitare neuropsihiatrică, găsit mort 

Medicii ieşeni nu au reuşit să-l salveze pe copil, fiind înregistrat decesul acestuia, astfel că poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă