12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialVaslui. Un băiat de 14 ani s-a spânzurat după o ceartă cu...

Vaslui. Un băiat de 14 ani s-a spânzurat după o ceartă cu un prieten

Un adolescent în vârstă de 14 ani din judeţul Vaslui a fost găsit spânzurat cu şiretul de la încălţăminte, luni dimineaţă, într-o magazie. În cadrul anchetei se ține cont că o posibilă cauză a gestului extrem la care a recurs adolescentul ar fi o altercaţie avută cu un prieten, duminică seara, conform Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, trupul neînsufleţit al băiatului a fost descoperit de către tatăl acestuia, care a început să îşi caute fiul prin gospodărie luni dimineaţă, după ce nu l-a găsit dormind în camera sa.

Bărbatul şi-a anunţat rudele, iar o mătuşă a copilului a sunat la numărul de urgenţă 112, solicitând intervenţia unei ambulanţe. Echipajul medical ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic, constatând decesul băiatului.

"Deocamdată, din primele cercetări, nu se cunosc cauzele care l-au determinat pe minor să recurgă la gestul extrem. Din cele povestite de rude, băiatul a avut o altercaţie în cursul serii de duminică cu un prieten, la un magazin din localitate. Bunicul acestuia din urmă a fost la locuinţa copilului, unde a avut o discuţie cu bunica acestuia, pe marginea conflictului pe care l-au avut cei doi băieţi”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui continuă cercetările în acest caz, fiind dispusă autopsia.

Citește și: Tragedie la Vaslui. O fată de 13 ani s-a sinucis după ce s-a certat cu mama sa din cauza unui băiat

Acesta este al doilea caz înregistrat, în ultimele zile, în judeţul Vaslui în care un copil se sinucide. Vineri, o fată de 13 ani s-a spânzurat cu o curea de un copac din grădina locuinţei, după ce s-a certat cu mama sa din cauza relaţiei de prietenie pe care copila o avea cu un băiat şi cu care femeia nu era de acord.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă