13.4 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialVarsator 6 -12 august

Varsator 6 -12 august

In perioada pe care tocmai o analizam, cea care debuteaza cu data de 6 august, Varsatorii au multe probleme pe cap. Din fericire nu din cele rele cel putin in acest weekend. Pe de o parte, vor fi anturati de prieteni care nu vor sti ce sa le mai faca sa se simta bine, de prieteni adevarati care se straduie sa-i faca fericiti pe Varsatori, dar acestia nu pierd din vedere sub nici o forma saptamana care vine, cea in care se vor intoarce la munca si trebuie sa faca fata unui furnicar de interese, dezbateri, proiecte, mai mari sau mai mici, dar toate prezentate a fi de importanta vitala.

Apoi mai este si vremea care-i face sa se simta putin cam obositi, nu din pricina muncii desfasurate, ci pentru ca le schimba dispozitia pe neasteptate, tocmai atunci cand trebuie sa fie tonici si puternici. Saptamana incepe cu o serie de intalniri mai mult sau mai putin secrete, cu puneri la curent cu cele mai mici detalii ale diverselor activitati ale fiecaruia, in plus, parca mai sunt unele aniversari care-i fac sa cheltuiasca in plus fata de ceea ce ei au estimat.

Atmosfera devine la un moment dat sufocanta, dar Varsatorii vor sti sa se detaseze, pe joi, vineri, recurgand la activitati cu impact cultural, spectacole sau diverse intalniri cu persoane de marca, acestea reusind sa le schimbe modul de a privi realitatea cel putin acum. Si totusi cam tot in aceste zile referitor la relatiile cu partenerul de viata vor aparea unele divergente legate de diverse sume de bani care, in mod normal, ar trebui sa se intoarca in vistieria Varsatorilor.

Ei vor sti sa-si pledeze cauza mai mult decat bine, astfel ca ii vor convinge pe parteneri sa se achite de datoria impricinata, dar asta se va face in fapt abia pe saptamana viitoare. In casa sunt o serie de lucruri de pus la punct mai ales ca acest semn zodiacal au in gand sa intre intr-un program mai extins de reparatii.

Evident totul va fi in faza de prospectare, de gasirea unor persoane pricepute, dar si a unor solutii avantajoase financiar. Referitor la bani cu o mana dati cu alta luati, dar mai putin de data asta, iar sanatate este mai buna ca oricand.

Cele mai citite

VIDEO. Madeira, insula “la modă” în 2024. În martie s-a atins un nou număr maxim de pasageri

Madeira este un arhipelag portughez din Atlanticul de Nord, aflat la vest de Maroc. În ultimii doi ani, insula este "asaltată" de turiști, dat...

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

VIDEO. Ana Porgras, OUT de la Survivor. Vedeta a primit mii de euro de la PRO TV

Ana Porgras a fost nevoită să părăsească competiția „Survivor All Stars” în ediția difuzată pe 2 mai la PRO TV, după ce a suferit...
Ultima oră
Pe aceeași temă