13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialVARSATOR 24 - 30 septembrie

VARSATOR 24 – 30 septembrie

Varsatorii vor fi nevoiti sa faca act de prezenta la fiecare sindrofie sau interviu pentru angajare pe care il vor da. Chiar asa este, o saptamana plina de contraste in care si sindrofia, cat si stabilirea unui loc de munca sau a unui angajament isi pot gasi locul fara a fi nimic fortat sau nelalocul lui. Nu prea suportati lipsa unui comportament adecvat situatiilor diverse pe care unii oameni poate nici nu il cunosc, il adopta din nestiinta, comoditate sau needucatie.

Sunteti abili, puteti da multe idei bune ce va pot pune in situatia de a fi promovati foarte repede, poate chiar imediat dupa angajare. Principala grija pe care o aveti acum este refacerea bugetului familiei, afectat din cauza unor situatii neprevazute. Este foarte important sa va reorganizati viata asa cum doriti, fara sa dati vina pe cineva. Nu este nimeni vinovat daca dintr-un motiv sau altul ati fost nevoiti sa faceti altceva decat ce era necesar sau ati planuit. E bine sa reluati fraiele fara sa aveti pica pe nimeni si fara sa suspicionati pe cineva.

Toti membrii familiei v-au ajutat asa cum s-au priceput mai bine atunci cand ati fost in impas. Acum trebuie sa le multumiti tuturor, incercand sa fiti decenti, si sa le aratati direct recunostinta. Trebuie poate sa va menajati sanatatea, dar puteti sa faceti putin sport sau diverse activitati casnice usoare. Odihna activa este foarte importanta acum cand se recomanda poate un anume regim mai protectiv al organismului. Primiti multe telefoane, vor fi incercari de recontactare din partea unor persoane despre care credeati ca v-au uitat sau s-au facut nevazute cand ati avut un moment mai dificil. Dar veti vedea ca nu este asa, telefonul va zbarnai chiar si la orele de somn ale celui mic poate chiar si mult prea tarziu in noapte. Totul pentru a va arata cat sinteti de pretuit, de iubit, de important pentru ceilalti.

Trebuie sa faceti fata printre picaturi si multor vizite poate ale unor persoane pe care nu le mai credeati in tara sau atat de apropiate incat sa va poata vizita. In alta ordine de idei, trebuie sa va ocupati de garderoba dvs., dar si a celorlalti membri ai familiei, asta insemnand poate si ceva noi achizitii. Partenerul poate fi ceva mai nazuros in aceasta perioada, dar aveti dvs. grija sa-l calmati rapid cu unele promisiuni acolo unde dvs. sunteti maestri. Banii vor veni cu o oarecare intarziere, dar de data aceasta nu atat cat va asteptati. Poate aparea o mica incurcatura.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă