13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialVanghelie susține că Ponta și Oprea se întâlneau în secret în sediul...

Vanghelie susține că Ponta și Oprea se întâlneau în secret în sediul MApN

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat vineri seara, la România TV, că Victor Ponta "trebuia dat jos" din fruntea guvernului şi a susţinut că "întâlnirile de taină" din perioada guvernării fostului cabinet "aveau loc la sediul Ministerului Apărării". 

"Pe Ponta îl voiam dat jos. Pe fond, am avut de-a lungul timpului o relaţie, dar Ponta trebuia dat jos, că a făcut numai nenorociri. Oamenii nu cunosc toate problemele pe care le-a creat Ponta de-a lungul timpului", a afirmat Vanghelie.

Întrebat dacă mai e atât de categoric cum era pe holurile ÎCCJ când spunea că le-a pregătit un loc în celulă lui Ponta şi Gabriel Oprea, Vanghelie a arătat că nu doreşte nimănui să se ducă acolo. "Nu le doresc nimănui, nici măcar lui Oprea sau Ponta să se ducă acolo. Că aş fi dorit să nu mai facă parte din clasa politică, da. Şi cred că aici trebuie să se oprească bătălia noastră politică. Nu trebuie să ajungem să ne arestăm, să ne creăm probleme familiilor. Cred că au împins meciul prea tare, şi Ponta şi Oprea, şi drept dovadă uitaţi-vă că, până la urmă, ei m-au trimis pe mine acolo, dar sus e un Dumnezeu", a susţinut fostul preşedinte al PSD Bucureşti. 

Vanghelie s-a arătat convins "în proporţie de 99,99%" că a fost trimis la închisoare "de Gabriel Oprea şi Victor Ponta", argumentând că denunţul împotriva sa a fost depus la Parchetul General. 

Primarul suspendat a mai menţionat și că este vecin cu Gabriel Oprea. "Nu eu i-am pregătit un loc în celulă, cred că se ocupă alţii să-i pregătească", a adăugat Vanghelie.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă