23.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialVacanţe în Europa sau în ţări exotice. Unde merită să sărbătoriţi 8...

Vacanţe în Europa sau în ţări exotice. Unde merită să sărbătoriţi 8 martie

În luna dedicată sărbătoririi femeii, luaţi-vă prietena sau soţia de mână şi mergeţi într-un sejur în Europa sau, dacă sunteţi amatori de inedit, într-o ţară exotică din Africa ori America.

Praga

Pentru cinci zile în oraşul de aur, Praga, scoateţi din buzunar 269 euro/persoană. În această ofertă, sunt incluse zborul cu avionul dus-întors (plecarea este pe 8 martie, din Bucureşti), cazarea la un hotel de patru stele, un tur al oraşului şi un ghid român.
Excursiile şi intrările la diferite obiective turistice nu sunt incluse. Dacă mergeţi cu mai mulţi prieteni, vă puteţi bucura de excursiile organizate de ghid (contra cost): o croazieră pe râul Valtava, în Kutna Hora sau la Dresda.

Oferta aici.

Dacă alegeţi să vizitaţi Praga şi să organizaţi singuri sejurul, preţurile pentru un hotel de trei stele în Praga, cazare cinci zile, pentru două persoane, încep de la 78 euro, cu mic-dejun inclus (cu plecare pe 1 martie). Un zbor cu o escală dus-întors Bucureşti-Praga costă de la 300 euro/persoană.

Verona

Un sejur în oraşul îndrăgostiţilor, Verona, până pe 31 martie, vă costă de la 85 euro/zi, la un hotel de patru stele, cu mic-dejun inclus, iar zborul dus-întors costă aproximativ 189 euro.

Oferta aici.

O vacanţă în Verona pe cont propriu– cinci nopţi de cazare la un hotel de trei stele, pentru două persoane, costă 25o euro. De asemenea, un zbor direct dus-întors Bucureşti-Verona costă de la 250 euro/persoană.

Lisabona

Ca să vă bucuraţi de un 8 martie în capitala Portugaliei, puteţi scoate din buzunar 480 euro/şase zile/persoană, cu plecarea în 5 martie. În acest preţ, sunt incluse cazarea la un hotel de patru stele şi biletul de avion dus-întors.

Oferta aici.

Dacă vreţi să organizaţi dumneavoastră o excursie la Lisabona de 8 martie, ar trebui să ştiţi că preţurile la un hotel de două stele, pentru două persoane, timp de cinci zile, încep de la 165 euro. Un bilet de avion dus-întors Bucureşti-Lisabona costă de la 170 euro/persoană.

Budapesta

Pentru o vacanţă de Mărţişor la vecinii unguri, la un hotel de patru stele, din Budapesta, cu mic-dejun inclus, scoateţi din buzunar 58 euro/persoană/zi. Iar un zbor dus-întors Bucureşti-Budapesta vă costă aproximativ 189 euro. Oferta este valabilă până la sfârşitul lunii martie.

Oferta aici.

În cazul în care sunteţi tentaţi să vă plănuiţi singuri vacanţa la Budapesta, în perioada 1-7 martie, veţi scoate din buzunar pentru o cameră dublă, la un hotel de două stele, de la 102 euro. Un bilet de avion dus-întors vă costă 177 euro, cu taxele de aeroport incluse.

Dacă vă place să călătoriţi cu trenul, ar trebui să ştiţi că un bilet de tren dus-întors Bucureşti-Budapesta vă costă aproximativ 255 lei.

Viena

La Viena, cazarea la un hotel de trei stele, cu mic-dejun inclus, cinci zile şi transportul dus-întors inclus, vă costă 285 euro/persoană. Oferta include şi un tur al oraşului, însă excursiile sunt opţionale (deci le plătiţi separat).

Oferta aici.

În cazul în care vreţi să vă plănuiţi singuri vacanţa şi aţi vrea să vă relaxaţi cinci zile în Viena, între 1 şi 6 martie, puteţi scoate din buzunar de la 175 euro, la un hotel de trei stele, cu mic-dejun inclus, cameră dublă, la 215 euro, la un hotel de patru stele (preţ pentru două persoane). Un zbor dus-întors Bucureşti-Viena vă costă 160 euro/persoană, cu taxele de aeroport incluse.

Amsterdam

La Amsterdam, pentru cinci zile, cu cazare la un hotel de patru stele, cu plecarea pe 7 martie, scoateţi din buzunar 369 euro/persoană, cu biletul de avion şi micul-dejun inclus. Taxele de aeroport nu sunt incluse.

Oferta aici.

Ca să vă organizaţi singuri un sejur la Amsterdam, la începutul lunii martie, ar trebui să ştiţi că două persoane vor plăti, pentru cinci nopţi, la un hotel de trei stele, de la 190 euro. Un bilet de avion dus-întors direct Bucureşti-Amsterdam costă de la 199 euro/persoană.

Excursii de Mărţişor în Africa şi America

Dacă sunteţi amatori de o vacanţă exotică, ce aţi zice de Kingstone, Jamaica sau Tunisia?

Zece zile în Jamaica– o ofertă disponibilă cu plecare pe 16 martie, cu cazare inclusă şi biletul de avion dus-întors asigurat- vă costă 1000 euro/persoană. Nici o activitate de care vreţi să vă bucuraţi acolo, de la scufundări la vizite pe diverse insule şi în capitala Kingstone nu este inclusă în preţ.

Oferta aici.

În cazul în care vreţi să mergeţi pe cont propriu la Kingstone pentru un sejur de 11 zile, ar trebui să ştiţi că zece nopţi de cazare la un hotel de trei stele, într-o cameră dublă, cu mic-dejun inclus costă de la 1300 dolari. Dacă plecaţi la începutul lunii martie, un bilet dus-întors, cu două escale (la Londra şi la Miami) vă costă 973 euro/persoană. Dacă alegeţi să plecaţi pe 4 martie, scoateţi din buzunar mai puţin: 853 euro/persoană (tot cu două escale).

Tunisia, Africa este o altă destinaţie propusă de operatorii de turism: pentru opt zile, cu plecare pe 29 februarie şi cazare la un hotel de trei stele, scoateţi din buzunar 159 euro/persoană. În acest preţ, este inclus şi biletul de avion dus-întors, fără taxe de aeroport. (Oferta disponibilă la oferteturismvacanta.ro)

Oferta aici.

Dacă vreţi să vă organizaţi singuri vacanţa, un hotel de trei stele din capitala Tunisiei vă costă de la 265 euro/cinci nopţi, cameră dublă, iar zborul dus-întors, cu o escală la Roma, vă costă de la 350 euro/persoană.

Surse: vola.ro, booking.com

Cele mai citite

BECC Costinești cere anularea alegerilor

Biroul Electoral de Circumscripţie Comunală (BECC) nr.29 Costineşti a stabilit, seara trecută, că este necesară anularea scrutinului electoral la alegerile pentru administraţia publică locală...

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European...

Acord de principiu al statelor UE, pentru deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina și Republica Moldova

Ambasadorii celor 27 de ţări ale Uniunii Europene şi-au dat "acordul de principiu" cu privire la deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina şi Republica...
Ultima oră
Pe aceeași temă