15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialUn tren de persoane a luat foc în judeţul Arad, peste 150...

Un tren de persoane a luat foc în judeţul Arad, peste 150 de călători fiind evacuaţi

Un tren de persoane, care circula între Ineu şi Tămand, judeţul Arad, a luat foc luni seara, peste 150 de persoane fiind evacuate, potrivit NewsIn.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă Arad, Sorina Ambruş, a declarat luni seara că echipele de pompieri intervin la ora transmiterii acestei ştiri pentru stingerea incendiului.Locomotiva a luat foc, luni, cu puţin timp înainte de a ajunge în staţia CFR Ineu, iar aproximativ 150 de persoane au fost evacuate din vagoane pe un câmp.

Garnitura de tren era format din locomotivă şi trei vagoane. Locomotiva a luat foc cu aproximativ 5 kilometri înainte de Ineu, în zona localităţii Tămand.

„Locomotiva trenului personal 3134, care circula din direcţia Brad spre Arad a luat foc cu 5 kilometri înainte de a ajunge gara Ineu. Cele aproximativ 150 de persoane care călătoreau cu trenul au fost evacuate. Nu s-au înregistrat victime. La incendiu au intervenit două autospeciale, cu zece subofiţeri, care au reuşit să lichideze incendiul, care s-a manifestat cu violenţă în sala motoarelor a locomotive şi risca să se extindă spre vagoanele cu călători”, a declarat Sorina Ambruş, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Ambruş a mai menţionat că se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la izbucnirea incendiului.
Pasagerii vor fi transportaţi la destinaţie cu un autocar sau cu aceaşi garnitură de tren, dar după ce o locomotivă o va înlocui pe cea care a luat foc.

 

Potriviti acesteia, toţi pasagerii, aproximativ 150, au fost evacuaţi în siguranţă.

Cele mai citite

România, debut de vis la Campionatul European de Culturism şi Fitness! Sportivii noștri au cucerit 21 de medalii în prima zi

Lotul național al României a câștigat un număr record de 21 de medalii (11 de aur, 6 de argint și 4 de bronz) în...

Europa League: Leverkusen, aproape de finală. Remiză în meciul dintre Marseille și Atalanta

Noua campioană a Germaniei Bayer Leverkusen este cu un pas în finala Europa League, după ce a învins-o în deplasare pe AS Roma cu...

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă