1 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSpecialUn tren de persoane a luat foc în judeţul Arad, peste 150...

Un tren de persoane a luat foc în judeţul Arad, peste 150 de călători fiind evacuaţi

Un tren de persoane, care circula între Ineu şi Tămand, judeţul Arad, a luat foc luni seara, peste 150 de persoane fiind evacuate, potrivit NewsIn.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă Arad, Sorina Ambruş, a declarat luni seara că echipele de pompieri intervin la ora transmiterii acestei ştiri pentru stingerea incendiului.Locomotiva a luat foc, luni, cu puţin timp înainte de a ajunge în staţia CFR Ineu, iar aproximativ 150 de persoane au fost evacuate din vagoane pe un câmp.

Garnitura de tren era format din locomotivă şi trei vagoane. Locomotiva a luat foc cu aproximativ 5 kilometri înainte de Ineu, în zona localităţii Tămand.

„Locomotiva trenului personal 3134, care circula din direcţia Brad spre Arad a luat foc cu 5 kilometri înainte de a ajunge gara Ineu. Cele aproximativ 150 de persoane care călătoreau cu trenul au fost evacuate. Nu s-au înregistrat victime. La incendiu au intervenit două autospeciale, cu zece subofiţeri, care au reuşit să lichideze incendiul, care s-a manifestat cu violenţă în sala motoarelor a locomotive şi risca să se extindă spre vagoanele cu călători”, a declarat Sorina Ambruş, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Ambruş a mai menţionat că se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la izbucnirea incendiului.
Pasagerii vor fi transportaţi la destinaţie cu un autocar sau cu aceaşi garnitură de tren, dar după ce o locomotivă o va înlocui pe cea care a luat foc.

 

Potriviti acesteia, toţi pasagerii, aproximativ 150, au fost evacuaţi în siguranţă.

Cele mai citite

SUA acuză patru soldați ruși de crime de război împotriva unui cetățean american

Statele Unite(SUA) au acuzat patru soldați ruși de crime de război săvârșite împotriva unui cetățean american în timpul invaziei Rusiei în Ucraina, a anunțat...

Care ar fi veștile proaste ale lui Stoltenberg?

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg îndeamnă Alianţa Nord-Atlantică să se pregătească de ”veşti proaste” în Războiul din Ucraina. Care ar fi acestea? Presa...

Fonduri de până la 10 milioane euro pe proiect pentru investiții în procesare la AFIR

Ministerul Agriculturii va lansa în data de 20 decembrie 2023 două sesiuni de finanțare pentru intervenții din cadrul Planului Strategic PAC 2023-2027 destinate...
Ultima oră
Pe aceeași temă