16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialUn tren cu 50 de pasageri a lovit în plin un TIR....

Un tren cu 50 de pasageri a lovit în plin un TIR. Nicio persoană nu a fost rănită

Un tren cu 50 de pasageri, care circula între Cluj-Napoca și Timișoara, a lovit în plin, luni, un tir, în județul Arad, fără a se înregistra persoane rănite, informează Mediafax.

Călătorii au rămas blocați în vagoane două ore, până când au fost preluați de alt tren, pentru a fi transportați la Arad și Timișoara.

Accidentul a avut loc în apropiere de Stația CFR Nădab, unde șoferul unui tir care transporta pavaje nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată semnalizată cu Crucea Sfântului Andrei, astfel că remorca a fost lovită în plin de trenul Interregio 1531, care circula între Cluj-Napoca și Timișoara. Șoferul, care a scăpat nevătămat, ar putea fi cercetat penal pentru distrugere din culpă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu, accidentul a cauzat anularea unor curse sau devierea lor pe alte rute.

“În tren se aflau 50 de călători și echipajul, dar nu a fost rănită nicio persoană. Au fost înregistrate pagube materale, iar câteva trenuri au fost anulate pe anumite porțiuni, între Oradea și Arad, sau au fost deviate pe alte rute”, a declarat Predescu.

Cele mai citite

Expoziţia „Jandarmeria Română 1850 – 2020” va putea fi vizitată la sediul Muzeului Judeţean Teleorman

Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal ASTRA din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Muzeul Județean Teleorman,...

Guvernanții au nevoie de Big Brother ca să vadă problemele școlii românești

Este tot mai evident că decidenții politici, dar și o mare parte a societății, au uitat menirea școlii. Cu întârziere considerabilă, politicienii din țara noastră...

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...
Ultima oră
Pe aceeași temă