12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialUn timișorean a fost bătut de patru bărbați până a intrat în...

Un timișorean a fost bătut de patru bărbați până a intrat în comă. Agresorii, ARESTAȚI

Un tânăr de 29 de ani a intrat în comă, după ce a fost bătut de patru bărbați, în Complexul Studențesc din timișoara. Agresorii au fost arestați preventiv, informează Mediafax.

Tânărul se află în stare critică, având șanse slabe de supraviețuire.

”Tânărul este în stare extrem de grevă. Este în stare critică cu șanse extrem de mici de supraviețuire”, a declarat corespondentului MEDIAFAX medicul Ovidiu Bedreag, șeful Clinicii ATI de la Spitalul Județean Timișoara.

Întrebat dacă se va pune problema unei prelevări de organe, medicul a spus că, dacă va fi cazul și dacă familia va fi de acord, se va putea trece și la prelevare de organe.

”În momentul în care vor întruni criteriile de moarte cerebrală, echipa va contacta familia și, dacă familia va accepta, se va trece la prelevare de organe”, a spus medicul.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Poliția Judeţeană Timiș, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.00, poliţiştii au fost sesizaţi că pe strada Aleea Studenţilor a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.

Ajunşi la locul incidentului, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 29 de ani a fost agresat de patru persoane, cu vârste între 18 şi 22 de ani, în urma unui conflict spontan.

“Din primele informații reiese că tânărul de 29 ani l-a atins cu mâna pe unul dintre agresori, la ieșirea din local, astfel că între ei a izbucnit conflictul”, a explicat Mirela Drăghicioiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiș.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală, iar trei dintre agresori au fost prinși de polițiști și reținuți pentru 24 de ore. Cel de-al patrulea agresor nu a fost prins inițial de polițiști.

Trei dintre agresori sunt din localitatea Orțișoara, județul Timiș, iar unul este din Timișoara.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă