22.1 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialUn tânăr a încercat să dărâme cu maşina poarta unui liceu din...

Un tânăr a încercat să dărâme cu maşina poarta unui liceu din Vaslui pentru a fugi de jandarmi

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din localitatea vasluiană Munteni de Sus, a încercat, azi, să dărâme cu autoturismul pe care-l conducea poarta unui liceu din municipiul Vaslui, în încercarea de a scăpa de jandarmii care voiau să-l legitimeze în curtea instituţiei de învăţământ, informează Mediafax.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele unui tânăr, în vârstă de 26 de ani, pentru distrugere, ultraj contra bunurilor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a provocat un scandal imens în curtea unui liceu din Vaslui înaintea începerea orelor de curs.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Ciprian Onofrei a intrat cu maşina în curtea Grupului Şcolar “Ion Mincu” din Vaslui cu intenţia de a-l bate pe un elev care urma să intre la cursuri. Atât paznicul şcolii, cât şi jandarmii care supravegheau curtea liceului au intervenit pentru a aplana conflictul.

În momentul în care jandarmii au încercat să-l legitimeze pe tânăr, acesta s-a urcat în maşină şi a încercat să plece din curtea liceului, adresând şi injurii forţelor de ordine. Între timp însă, paznicul şcolii a închis poarta de acces, astfel încât tânărul aflat la volan a intrat în plin în aceasta, de mai multe ori, cu intenţia de a o dărâma ca să poată fugi.

În acel moment, jandarmii au solicitat întăriri atât la Jandarmerie, cât şi la Poliţie pentru a putea face faţă situaţiei.

“În zonă, au fost trimise o patrulă de jandarmi şi una de la ordine publică, precum şi un echipaj de la Poliţia Rutieră. Conducătorul auto aflat la volan a fost legitimat, însă, pe motiv că nu avea niciun fel de document asupra lui, s-a luat măsura sancţionării disciplinare cu şase puncte amendă, respectiv 360 de lei. Totodată, tânărul a fost condus la sediul Poliţiei Municipale Vaslui, unde i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, ultraj contra bunurilor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat, joi, Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

După declaraţiile date la Poliţie, Ciprian Onofrei a fost dus de poliţişti şi la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice pentru a se stabili dacă tânărul a consumat substanţe interzise.

Cele mai citite

Real Madrid este „Regina Europei” pentru a 15-a oară. Fanii echipei madrilene au declanșat „fiesta” la Casa de Espana din București

Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oară trofeul Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-0...

Ce fac politicienii dați în mintea copiilor, de 1 Iunie

Ilustrație: Marian Avramescu Ziua Internațională a Copilului, 1 Iunie, se încadrează, anul acesta, în perioada campaniilor electorale din România pentru alegerile locale și pentru...

Israelienii îi cer lui Netanyahu să încheie un acord pentru eliberarea ostaticilor

Mii de israelieni au demonstrat sâmbătă la Tel Aviv pentru a cere guvernului condus de Benjamin Netanyahu să ajungă la un acord privind eliberarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă