21 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialUn profesor universitar din IAŞI s-a spânzurat în curtea facultăţii

Un profesor universitar din IAŞI s-a spânzurat în curtea facultăţii

Un profesor de la Universitatea ”Gheorghe Asachi” din Iaşi a fost găsit spânzurat, miercuri, pe scara de acces către birourile instituţiei de învăţământ, informează Mediafax.

Prieteni ai profesorului au afirmat că acesta devenise depresiv în ultimele săptămâni. Ioan Crăciun, în vârstă de 47 de ani, era profesor la Facultatea de Hidrotehnică. Cadrul didactic era implicat într-un proiect din fonduri europene.

”A fost un om extraordinar de harnic, nu ştiu ce Dumnezeu s-a întâmplat. Am rămas cu toţii blocaţi, avea un proiect la care lucra, o fi fost vreun surmenaj, era foarte implicat. Dumnezeu ştie, au rămas doi copii mici acasă. Nu ştim ce s-a întâmplat, este o mare nenorocire”, a declarat Ioan Giurmă, rectorul Universităţii ”Gheorghe Asachi” din Iaşi.

La faţa locului a sosit un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi, medicii constatând decesul cadrului didactic. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Iaşi, pentru necropsie.

Poliţiştii şi procurorii fac cercetări în acest caz.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Burduja își face campanie pe motocicletă. “Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar...

Sondaj. Imediat după ce și-a relansat candidatura, Gabriela Firea a trecut înaintea lui Piedone, însă după Nicușor Dan

Gabriela Firea ar fi pe locul al doilea în preferințele de vot pentru Primăria Capitalei, după Nicușor Dan, indică un sondaj realizat de grupul...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă