31 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialUn poliţist gelos a comis un masacru

Un poliţist gelos a comis un masacru

Un poliţist gelos a ucis, azi-noapte zece persoane într-un oraş din centrul Kenyei, informează Mediafax. Crimele au avut loc în două baruri, unde credea bărbatul că iubita sa se distrează fără el, au declarat surse din poliţia locală.

Poliţistul a păzit casa comisarului şef al oraşului Siakago (centrale Kenya), până duminică, la ora 1.00, când a crezut că prietena lui este într-un bar din apropiere, în compania unora dintre colegii săi.

“El a părăsit postul, spunând colegilor că va da un telefon. Acesta, de fapt, s-a dus la bar unde i s-a spus că prietena sa fusese pe acolo”, a declarat comisarul de poliţie John Chelimo.

Poliţistul a deschis focul de două ori la intrarea în local, împuşcându-şi doi colegi care se aflau în bar şi s-au precipitat să-l întâmpine.

“A mers apoi într-un alt bar şi a tras fără ţintă în oamenii curioşi să vadă ce se întâmplă,” a declarat Chelimo. El a mai precizat că poliţistul a făcut zece victime în total.

Cele mai citite

Un cartier popular din Tokyo va interzice consumul de alcool în locuri publice

Unul dintre cele mai populare cartiere turistice din Tokyo ia măsuri pentru a reduce comportamentul nepotrivit: va interzice consumul de alcool în locuri publice. Măsura,...

Condamnare pentru falsificare de documente

Primarul Valeriu Bîtu din Calvini, aflat sub umbrela politică a PSD, continuă să fie în centrul unor acuzații grave de corupție și escrocherii...

Unghiile false: Mituri și realități

În lumea frumuseții, unghiile false au devenit o alegere populară pentru multe femei care doresc să aibă mâini impecabile și elegante. Cu toate acestea,...
Ultima oră
Pe aceeași temă