17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialUn poliţist a împuşcat un tânăr pe stradă, apoi a încercat să...

Un poliţist a împuşcat un tânăr pe stradă, apoi a încercat să se sinucidă

Un poliţist a împuşcat, luni, un tânăr cu arma din dotare, în localitatea Merişani din judeţul Argeş, apoi a încercat să se sinucidă. Primele cercetări arătând că agentul s-a răzbunat pe victimă din cauza unor neînţelegeri sentimentale, potrivit Mediafax.

Martorii spun că altercaţia a avut loc pe stradă, după ce poliţistul a coborât din maşină şi, nervos, a avut o discuţie cu tânărul despre care bănuia că are o relaţie cu iubita sa. Ulterior, poliţistul a tras cu arma înspre tânăr, pe care l-a rănit, apoi, speriat de fapta sa, a încercat să se sinucidă.

Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Primele date arată că poliţistul, care este angajat la Postul de Poliţie Băiculeşti, nu se afla în timpul serviciului, dar avea arma din dotare asupra sa.

Surse judiciare spun că agentul a mai fost implicat într-un incident cu violenţă anul trecut, când a agresat un bărbat care l-a chemat pentru a ancheta un caz, dosarul întocmit pe numele poliţistului pentru lovire fiind în cercetare. Poliţiştii criminalişti fac cercetări la faţa locului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă