15.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialUn oligarh rus se pregăteşte de cel mai scump divorţ din istorie

Un oligarh rus se pregăteşte de cel mai scump divorţ din istorie

Oligarhul rus Dmitry Rybolovlev, situat pe locul zece în topul celor mai bogaţi oameni din Rusia, se pregăteşte de cel mai scump divorţ din istorie.

Soţia sa Elena vrea 4,58 de miliarde de euro din averea Rybolovlev, după ce s-a săturat de infidelităţile sale şi a hotărât să pună punct mariajului, scrie Telegraph.co.uk citat de Realitatea.net. Cei doi soţi, ambii în vârstă de 43 de ani, au două fiice.

Printre proprietăţile pe care se luptă soţii Rybolovlev se numără un iaht în valoare de 87 milioane de euro şi o vilă din Palm Beach, Florida, cumpărată de la Donald Trump şi estimată la aproape 75 de milioane de euro.

Procesul de divorţ urmează să fie judecat de o instanţă elveţiană.

Suma cerută de soţia lui Rybolovlev reprezintă jumătate din averea pe care acesta a acumulat-o de la căsătoria din 1987.

Magnatul susţine însă că ea a semnat în 2005 un document prin care şi-a limitat pretenţiile în cazul unui divorţ la 72 de milioane de euro.

Cele mai citite

Rusia anunță că a doborât o dronă la periferia Moscovei

Rusia a anunţat luni că a doborât o dronă la periferia Moscovei şi a impus restricţii de zbor pentru mai puţin de o oră...

ONU condamnă atacurile mortale israeliene din Rafah

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a condamnat atacurile aeriene mortale ale Israelului lângă Rafah, în Fâşia Gaza."Condamn acţiunile Israelului care au ucis zeci...

Accident grav pe DN 1, între un autoturism și un camion

Două persoane au decedat, iar alte două au fost rănite, în urma unui accident rutier produs în această dimineaţă pe DN 1, în localitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă